Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Hogyan lehet korrigálni a két...

Hogyan lehet korrigálni a két fal közötti távolságot optikailag? Mivel a szomszédon 6cm-t, mi 10cm szigetelést raktunk a falra.

Figyelt kérdés
szigetelés

2013. jún. 9. 14:14
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha még csak a lapok vannak fent (nincs hálózva)akkor

ügyes szakemberek "összecsiszolják".

2013. jún. 9. 14:33
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom sorházról van szó és egyben van a homlokzati fal.

Én azt tanácsolom hogy valami homlokzati polisztirol díszítőelemet rakjatok oda. Hasonló a stukkóhoz.

2013. jún. 9. 14:34
 3/5 TappancsMancs ***** válasza:
Ha jól értem tényleg valami sorház egybefüggő falakkal. A díszítő elem jó lehet de csak ha díszíteni akartok. Egy átlagos modernebb/egyszerűbb sorházra nem illene nagyjából semmilyen díszítő dombor dolog. Elég lenne egy kis függőleges pillér, mintha egy oszlopocska lenne ott. Az modernebb házakhoz is menne. Ha tudnál képet mutatni az jó lenne.
2013. jún. 9. 21:40
 4/5 TappancsMancs ***** válasza:
Két sík felület összecsiszolása csak akkor lenne okés ha nagyon kicsi az eltérésük, mondjuk fél cm. Ha ez a 4 cm a szintkülönbség a falfelületen azt is össze lehet csiszolni, de gyakorlatilag csak aki figyelmetlen az nem veszi észre. Bocsi de szerintem gagyi megoldás lenne. Látszódna ha az egyik falszakaszon van két ablak, az ablakok mélységén pl. Vagy a fal mentén ha keskenyebb kövezés van.
2013. jún. 9. 21:44
 5/5 TappancsMancs ***** válasza:

Azt is lehetne, hogy a két falat (a sajátot) egy egyedi színnel/burkolattal tenni kicsit különállóvá. Itt van pár példa:

Külső kőburkolat:

[link]

[link]

Eltérő fal színek:

[link]

Oszlop szerű pillér kőből vagy kőszerűen:

[link]

2013. jún. 9. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!