Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Falfestést meg tudom oldani...

Falfestést meg tudom oldani egyénileg vagy nem érdemes kezdőnek nekikezdeni?

Figyelt kérdés
Polifarbe festéket néztem ki, jókat mondanak róla. Szerszámot megvenném. Egyedül azzal vagyok nagyobb bajban hogy a régi festéket hogy kell leszedni? Vagy simán ráfestek? Maga a festés már csak menne a hengerrel. Éleket megcsinálni, lejavítani falat nehéz?
2013. máj. 26. 21:23
 1/5 anonim ***** válasza:
Érdemes. http://www.youtube.com/results?search_query=szobafest%C5%91+.. nézd végig ezeket ha konkrét kérdésed lenne írj én tavaly nyáron festettem ki amatőrként.
2013. máj. 26. 21:45
 2/5 anonim ***** válasza:
Kezdőként egyedűl nem ajánlanám.Legalább valaki ,aki már csinált ilyet .
2013. máj. 26. 21:46
 3/5 anonim ***** válasza:

1 es más elmondani,mint ott a helyszinen gyakorlatban megmutatni .Ez is olyan mint a szakács könyv.Abban is le

van írva minden,csak a trükkök nem .

2013. máj. 26. 21:52
 4/5 anonim ***** válasza:

Én egyedül festettem, gletteltem is kicsit, pedig soha nem csináltam még ilyet. Viszonylag sokáig tartott, de szép lett. Mondjuk csak tisztasági festés volt, tehát ugyan azt a színt húztam rá az előzőre.

Ha valaki tud segíteni, akinek van már tapasztalata, akkor minden gond nélkül menni fog. Ha egyedül állsz neki, azért biztos lesznek meglepetések, de kivitelezhető.

2013. máj. 27. 11:30
 5/5 anonim ***** válasza:
én előtte max közelről láttam ahogy a saját lakásomban dolgoztak a mesterek. a párommal 2 nap alatt kifestettük anyám lakását. az előkészületek a macerásak, a festés már csak izommunka :)
2013. máj. 27. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!