Falfestést meg tudom oldani egyénileg vagy nem érdemes kezdőnek nekikezdeni?
Figyelt kérdés
Polifarbe festéket néztem ki, jókat mondanak róla. Szerszámot megvenném. Egyedül azzal vagyok nagyobb bajban hogy a régi festéket hogy kell leszedni? Vagy simán ráfestek? Maga a festés már csak menne a hengerrel. Éleket megcsinálni, lejavítani falat nehéz?2013. máj. 26. 21:23
1/5 anonim válasza:
Érdemes. http://www.youtube.com/results?search_query=szobafest%C5%91+.. nézd végig ezeket ha konkrét kérdésed lenne írj én tavaly nyáron festettem ki amatőrként.
2/5 anonim válasza:
Kezdőként egyedűl nem ajánlanám.Legalább valaki ,aki már csinált ilyet .
3/5 anonim válasza:
1 es más elmondani,mint ott a helyszinen gyakorlatban megmutatni .Ez is olyan mint a szakács könyv.Abban is le
van írva minden,csak a trükkök nem .
4/5 anonim válasza:
Én egyedül festettem, gletteltem is kicsit, pedig soha nem csináltam még ilyet. Viszonylag sokáig tartott, de szép lett. Mondjuk csak tisztasági festés volt, tehát ugyan azt a színt húztam rá az előzőre.
Ha valaki tud segíteni, akinek van már tapasztalata, akkor minden gond nélkül menni fog. Ha egyedül állsz neki, azért biztos lesznek meglepetések, de kivitelezhető.
5/5 anonim válasza:
én előtte max közelről láttam ahogy a saját lakásomban dolgoztak a mesterek. a párommal 2 nap alatt kifestettük anyám lakását. az előkészületek a macerásak, a festés már csak izommunka :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!