Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Miért kerül egy viszonylag...

Miért kerül egy viszonylag kicsi 60-70 m2 lakófelületű családi ház homlokzati szigetelése 6300000 Ft-ba?

Figyelt kérdés

105m2 homlokzat és 20m2 lábazat.

Előkészületi, javítási munkálatok minimálisak. Katás vállalkozó csinálja otthonfelújítási program keretén belül. 10 cm kőzetgyapot szigetelés megy rá

ma 13:18
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
10# értem, akkor ezek szerint minden szabályos. Gondolom te is pályázatíró lehetsz vagy hasonló munkakörben dolgozol így jobban értesz hozzá. A pályázatíró nekem mindent átküldött e-mailben csak sajnos a legfontosabb részleteket nem, (külön anyag és külön munkadíj és a kimért négyzetméter) hiába kértem
ma 15:36
 12/14 A kérdező kommentje:
Ja és még annyi hogy nem volt választásom. Pályázatíró csak a saját kivitelezőivel működik együtt. Akit én szereztem azt elzavarta
ma 15:38
 13/14 jpeacefuler ***** válasza:

Ha hagyod magad, ezek átvágnak mint sz.rt a palánkon.

Ez a munka anyagköltségestül kb. 3-3,5 millió. Maximum.

ma 16:32
 14/14 anonim ***** válasza:

#11 Nem érted, mert semmi ilyet nem írtam le.

Pályázni UTÓLAG tudsz az otthonfelújítási programba, amikor már elkészült a beruházás és annak számláit adod le. Csináltuk mi is. Ennél hamarabb akkor lép be a pályázat ha kölcsönt veszel fel hozzá.

De mindenképpen te választod ki a munkálatot és a kivitelezőt is, itt nem az állam vagy valaki más dönti el kivel köthetsz szerződést. Volt erre is példa, régen így lett napkollektorunk. Akkor a cégeknek meg kellett felelni az előírásoknak hogy részt vehessenek a munkában, de még akkor is mi választottuk ki az ajánlatok közül a legkedvezőbbet, akik mellesleg intézték a pályázatot is.

Miért most kérdezed meg hogy nem sok-e ez a költség? Amikor már kész van és a pályázatot intézik. Vagy még más a helyzet? Nem írsz le semmit, akkor honnan lehetne tudni?

ma 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!