Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Gond lehet új tető esetén a...

Gond lehet új tető esetén a falakkal?

Figyelt kérdés

Jelenleg síkpala tetőnk van, ezt mindenképp szeretnénk leszedni és a helyére cserepeslemezt tenni.

Azonban a tető formája miatt az ács a cserepet javasolja mivel rengeteg vàgási hulladék keletkezne a lemezzel.

Mi tartunk attól, hogy a cserép többszörös súlya negatív hatással lehet a falakra. Az egyik saroknál volt egy minimális süllyedés, ami azóta nem mozdul.

Mit gondoltok?

jan. 14. 16:42
 1/7 anonim ***** válasza:
70%
Én egy statikust kérdeznék inkább.
jan. 14. 17:30
 2/7 mindentudó99 ***** válasza:
Ha nem gond hogy sok lessz a hulladék ragaszkodj a lemezhez.
jan. 14. 18:05
 3/7 anonim ***** válasza:

A palát sem kell már leszedni.Így azt elszállítani sem kell. A tető formája miatt lehet több lemez hulladék.Többet kell szabni illeszteni.Nálunk is így volt.Én még a hulladék lemezt is felhasználtam fal oldal fedésére.

Olyan ácsot kell keresni aki így is vállalja,de ne ez legyen az első munkája.Mindent ugyan úgy kell csinálni,mint cserép esetén.

Stáflik tetőlécek kellenek.

jan. 14. 18:16
 4/7 anonim ***** válasza:
Egy statikust kérdezz meg!
jan. 15. 07:34
 5/7 anonim ***** válasza:
Egy beton cserép könnyebb a sima kerámia cserépnél,(attól is függ milyen fajta, hogy rakod) nem szív vizet sem.
jan. 15. 08:06
 6/7 anonim ***** válasza:
A fal anyagát sem írtad, a süllyedés stabilizálódott, ott nincsen gond. Koszorú eloszlatja a súlyt.
jan. 15. 08:09
 7/7 A kérdező kommentje:

A palát mindenképp leszedjük, ez semmiképp nem kérdés.

Nincs koszorú a házon, de végül abban maradtunk, hogy mindenképp ragaszkodunk a lemezhez.

jan. 16. 08:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!