Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Milyen a szép beltéri ajtó?

Milyen a szép beltéri ajtó?

Figyelt kérdés
Hogy néz ki az amelyik neked megunhatatlanul tetszik?
tegnap 21:11
 1/2 anonim ***** válasza:

A sajátunk.

Egyszerű faajtók, egyenes volnalú, 8 kazettás és a legtöbbet én festettem le miután kijavítottam, lecsiszoltam őket.

Első osztályú ajtókat vettünk elméletileg aztán kiderült, hogy egy rakat sz@r a nagy része. Volt amin 2cm-es luk volt magában az ajtóban, mert kiesett a görcs és szépen becsukták majd lecsomagolták mintha semmi nem történt volna. Megreklamáltuk, sokat ki is cseréltek, azokra már nem I.osztály volt ráírva hanem II. osztály, bár pontosan ugyanolyan ajtók voltak.

A lényeg, a sokféléből azt választottuk a párommal ami nekünk tetszett, a mi munkánk van benne, a színe olyan amit mi választottunk és van közte üveges meg tömör, keskenyebb meg szélesebb, a beltéri ajtók stílusa megegyezik a bejárati ajtókéval.

Soha egy percig se éreztem, hogy másmilyeneket szeretnék, 16 éve tetszenek. Ettől biztos hogy mások még másmilyen ajtót szeretnének a saját lakásukba.

tegnap 21:19
 2/2 anonim ***** válasza:
Tetszenek az ólomüveg-betétes ajtók. Ha lecserélem a mostaniakat és lesz rá pénzem olyanok lesznek.
tegnap 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!