Beltéri ajtók milyen árban mennek manapság?
Figyelt kérdés
nov. 8. 10:38
1/4 A kérdező kommentje:
Egy 30 ezerért már lehet kapni?
nov. 8. 10:38
2/4 anonim válasza:
Lehet 30ezerér,onnan fölfelé a csillagos ég...
3/4 anonim válasza:
Ha lehet is, szerintem ne vedd meg. Inkább olyan 90-től indulnak a normálisabbak.
Mi 150-ért vettük darabját.
4/4 anonim válasza:
30ezerért nem falra takaró tokosat lehet venni, hanem olyat, amit falsíkba kell beépíteni. Ehhez kell még 2 oldalról takaróléc, ha nem olyan a tok vastagság, mint a fal, akkor az még megbonyolítja. Ha te megbarkácsolod, akkor jó, de ha megcsináltatod, akkor azt hozzá kell számolni. Én most csináltam ilyet valakinek, 40ezer volt darabja. Tehát összesen 70ezer. És ezeket az ajtókat még festeni kell. Én inkább vennék rendes ajtót 80-100 ezer körül
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!