Konnektorból jönnek a csótányok, mivel lehetne betömni a lyukakat?
Szereld ki.
Fertőtlenítsd, hívj ki irtókat.
Lehet venni a gyerekeket védő kis dugókat a konnektorokba, azokat csak kiszeded ha használni kell. De ha sürgős akkor celluxszal vagy szigetelő szalaggal be tudod ragasztani és azt is könnyű leszedni később. Ne dugj bele semmit amit nem tudsz utána kivenni vagy ami gyúlékony és esetleg kárt okozhat, károsíthatja a vezetékeket stb, mert tüzet is okozhatsz vagy zárlatot.
Menj le a közeli bababoltba vagy barkács boltba vagy vegyél a netről ehhez hasonlókat:
"A fél ház nem hajlandó írtatni."
ÁNTSZ-t/népeü-t kell felhívni.
Ők majd kikényszerítik, mert ilyen joga nincs a szomszédoknak veletek szemben.
Ez közegészségügyi ügy!
5: JA, bérlakás?
Nem a te dolgod akkor ez!
A tulajé, ő meg majd szól a közös képviseletnek, hiszen azért fizeti nekik a munkadíjat!
És az 5000 Ft-ok is őt terhelik!
360 000 Ft a havi bérleti díj?
Én mindennel együtt 300-ért hirdetek az Astoriánál és állandóan zaklat a hirdető weboldal, hogy túl drága, náluk nincs erre kereslet...
Közben meg nem igaz, mert rengetegen 300-800 közti árat jelöltek be.
Csak hadd kérdezzem meg, melyik oldalon találtad a hirdetést?
"a két havi kauciót akkor nem adja vissza a tulaj"
Pedig az visszajár.
Te ilyen embertől mért bérelsz mégis?...
Ha csótányos, akkor pedig meg is szegte a szerződést.
7 ingatlan.com-on. Nem találtam olcsóbbat, mert gyerekkel nem akarják kiadni. Nagyon nehéz találni, ezért van az, hogy elsődlegesen megoldani szeretném valahogy ezt a problémát.
8 nem sok választásom volt, hónapokig kerestem, de mindenki párnak vagy egyedülállónak akarta kiadni a lakást. Fél éve lakunk itt, amúgy a lakás teljesen felújított, előttünk felújítás óta nem lakott senki, bútorok sem voltak, emiatt azt hittem nem lesz ilyen probléma. Aztán pár nap után rájöttem hogy lesz, mert minden este leviszem a szemetet és a lépcsőházban hemzsegtek a csótányok. Sem a szomszédok, sem a közös képviselő nem igazán hitte el, úgy hogy fogtam és folyamatosan videóztam. Így lett kétszer is irtás, de a lakásokban nem volt kötelező és se alattunk, se felettünk nem kértèk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!