Polc, lebegő polcot szeretnék, viszont fix szélességű helyen tudok polcot felfogatni. Mi lehet a megoldás?
Figyelt kérdés
Gipszkarton fal, ami mögött fix helyen van fa oszlop, amire rögzíteni lenne érdemes, ha jól gondolom.
Nézegettem polcokat, viszont azok a saját megadott helyükön rögzíthetőek. Ami nálam egyedi szélesség lenne.
dec. 30. 14:48
1/3 anonim válasza:
Gipszkarton elbirja szerintem a lebegopolcot. Nezt meg hany kg-ot lehet a polcokra tenni, es hogy a gipszkarton hany kg-ot bir el.
2/3 Noren1989 válasza:
A lebegő polcokat olyan 1kg/10cm hosszúsàgra méretezik, nagyonmax. Ezt a gipszkarton elbírja simàn.
Szélességre tekintettel meg keresgélj nyugodtan, a rögzítési pontok szélessége a fentiek miatt nem relevàns. 1m-nél hosszabbat nem làttam, így max 10kilót pakolhatsz fel.
3/3 anonim válasza:
A gipszkartonba is rögzítheted,
vagy át kell fúrni a rögzítési pontokat a polcon. Illetve egyedi polcot csináltatsz, amin eleve úgy kéred a rögzítési pontokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!