Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Az okozhat problémát ha...

Az okozhat problémát ha kulcsos idomokat építettek be az új vízvezetékekhez press idomok helyett?

Figyelt kérdés
Kb. 1 hétig nyitva volt a fal, addig nem láttam sehol se szivárgást.

dec. 21. 21:37
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
54%

A csavaros a nyomásváltozások miatt képes lazulni.

Alapból falba ilyent nem rakunk, így van.

Tény, hogy egyik ismerősöm is ezzel csinálta és min 10 éve vakolta el már. Azóta jó neki.

dec. 22. 06:51
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Megint az okos szaki utanzatok... Kotes mehet falba mert otretegut nem tudsz ugy hajlitani, hogy helyettesitse az idomokat. Persze tudom, hogy a sok hulye rugoval 120 fokot is behajlit, ott lesz egy jo kis problemas resz majd.

Press a jo valasztas. Van akinek a kulcsos is orok, van akinel masnap mar szivarog. A kulcsos olyan, hogy ra tudsz huzni ha gond van, falban nehezen fog menni.

dec. 22. 09:18
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Nincs teendőd, ha ereszt majd észreveszed. Falat egyszerű bontani hiba esetén. A padló bonyolultabb.
dec. 22. 13:44
 14/19 A kérdező kommentje:
Szerencsére ez a falban van.
dec. 22. 14:50
 15/19 A kérdező kommentje:
Remélem azért 1-2 évig nem lesz szivárgás. Nagyon sokba került a teljes vízvezeték csere, nem örülnék ha kárba veszne a pénzem.
dec. 22. 14:52
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Szakik csinálták?
dec. 22. 16:39
 17/19 A kérdező kommentje:
Hát sajnos a joszaki.hu-n találtam őket, dehát óriási hiba volt ott szakembert keresni. Ezért már jónéhány jogos lecseszést kaptam. Aranyáron végeztek ilyen munkát, ráadásul a csempézést is nagyon igénytelenül csinálták meg, a fúgázáshoz meg már másik embert kellett hívnom.
dec. 22. 17:01
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Ez itt a gond. Ha magadnak csinaltad volna, akkor azt mondom, hogy elcseszted, remenykedjunk, hogy sokaig jo lesz.

Igy nagyon gaz, hogy fizettel is erte rendesen aztan retteghetsz, mikor megy szet valami.

Csempe mogott eszre se fogod venni, csak amikor mar annyira leazik, hogy leesik.

dec. 22. 17:11
 19/19 A kérdező kommentje:
Igen, nagyon dühös vagyok, gondolkozom is fogyasztóvédelmi feljelentésen. Nekik tudniuk kellett volna, hogy ezek a T-Idomok nem megfelelőek a falba, én meg egyszerű megrendelőként, szakmailag teljesen dilettánsként honnan a fenébe tudtam volna ezt. Egy hétig ugyan ki volt bontva a fal, addig nem tapasztaltam szivárgást, dehát sajnos ez nem biztosíték arra, hogy később se lesz. Gondolom a bojler-, mosógépcsatlakozásoknál, illetve a sarokszelepeknél fog kijönni a víz, ha szivárgás van.
dec. 22. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!