Butaság lenne az egész lakásba járólapot tenni a padlóra?
Figyelt kérdés
Alulról fűt a szomszéd, a nappaliban és a hálóban meg amúgy is lenne szőnyeg.dec. 16. 14:18
2/5 anonim 

válasza:

Barátnőméknél így van. A szobában is járólap van, parketta mintás.
Nekem nagyon fura. Ő viszont a parkettát nem tudja nálunk megszokni.
Szerintem szokás kérdése. Illetve kinek mi tetszik.
3/5 anonim 

válasza:

Nem, miért lenne az? Én szeretem. Szőnyegeim nincsenek, nem szeretem, ha ahol most laminált padló van cserés lesz járólap lesz helyette.
4/5 Senior Séf 

válasza:

Ha alulról fűtenek, jobb a járólap, mint a hőszigetelő parketta.
5/5 anonim 

válasza:

Nálunk az van, hálókban is, padlófűtés is van- ez egy lakás.
Szeretem, mert gyorsan, könnyen, hatékonyan lehet tisztítani, fertőtleníteni, igényes, nagyon sokáig szép, nem kopik könnyen- ellentétben a vékony laminálttal amiket normálisan felmosni sem egy életbiztosítás :)
Szőnyegekkel otthonossá tehető, de nálunk pluszban egy áldás- van súlyos szezonális allergiás- így porfogók nélkül is könnyebbség a takarítás, portalanítás stb- robotporszívó, gőzfelmosó is jobban boldogul rajta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!