Lemeztető vagy cserép?
"teljes deszka alapra"
1.pala
2. tetőfólia
3. 5x5 ellenléc
4. 5x3 tetőléc
5 lemez
Ha nem így van megcsinálva csak pénzkidobás lesz...
4 vagyok
Nálunk pala,léc,fólia,léc,cserepes lemez a sorrend.
Maximálisan meg vagyok elégedve vele,csak mondom durrog ahogy melegszik,de úgy, hogy beremeg a tető.Ez is kádárkocka, plusz hozzá épített fészer.kb 400 négyzetméter
#14 Nem másfél milliméteresek hanem fél milliméteresek vagy még vékonyabb, láttam már 0,25mm-t is hírdetve. Melléképületre én is raktam 0,5-öst meg 0,6-ost, majd én is kíváncs leszek mennyit bírnak.
Ahol átfúrja a csavar (önfúró csavarral rögzítik ezeket) nincs lekezelve semmi. Van a csavar feje alatt egy gumialátét, amely csavar meghúzásakor összepréselődik. azt állítják hogy ez legalább 20évig tömít. Persze ettől még szerintem rozsdásodhat, akár alúlról is a páraképződés - lecsapódás végett, arról beszél mindenki hogy fóliázunk alatta, így a lakótérbe nem kerül víz, de azt senki nem említi hogy a lemez alján lévő víz (és nyílván a jelenlevő oxigén) igazából okozhat rejtett korróziót.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!