Vásárolt ingatlannál ki felel az alábbi hibákért?
Akkor a füstcső volt rossz, vagy a cirkó? Innentől a hivatalos gáztervet ami a szolgáltatónál és a tulajnál megvan, le kellene elenőrizni. Mert ha változtattak rajta, nem hivatalossan, azt betudod vasalni rajtuk.
A fal mér dobja le a festést, annak több oka lehet. Zsíros, enyves stb a fal, ezzel ez van, megfelelően kell nekiállni.
Mi az, hogy beomlott a fal?
Cirkót meg tudtad nézni a vásárlás előtt.
Penész, nyilvnán hőhidas, ezt is meg lehet nézni a vásárlás előtt.
A festék ledobálás inkább a szakik hozzánemértéséből fakad. Nem mélyalapoztak, pl, vagy lehet jobban le kell szedni a szarabb réteget, glettelni, alapozni és festeni, egyébként ez is látszik a vásárlás előtt.
Beomlást nem teljesen értem én se, de ha ennek is voltak jelei (99.9%-ban van, pl repedések, akkor ezt is láthattad).
Ergó szerintem egyik se rejtett hiba, főleg ha nagyon régu házat vettél, felújítandót, ahol lehet számítani hasonlókra.
Ahogy írták, ezek nem rejtett, eltitkolt hibák, ezeket neked kellett volna látnod mielőtt megvettem a házat.
Ahogy tényleg nem mindegy hány éves épület és mennyit fizették érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!