Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Egy vagy kétmedencés mosogató?

Egy vagy kétmedencés mosogató?

Figyelt kérdés
Nektek melyik vált be?
okt. 22. 12:01
 1/10 anonim ***** válasza:
93%
Ha van mosogatógéped, akkor elég lehet az egy medencés, persze csepegtetőtálcával, de ha nincs, akkor kell a kétmedencés. Nekem az előbbi kombináció teljesen megfelel.
okt. 22. 12:06
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez attól is függ, hány személyre kell... én egyedül élek, mindent azonnal elmosogatok, tökéletes az egy medencés.
okt. 22. 12:18
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van mosogatógépem mégis 2 medencés mosogatót vettem, én ezt szeretem, nem tudom megindokolni, de nekem így kényelmes :) 4 tagú család vagyunk.
okt. 22. 12:24
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Hely függvénye. Ha van hozzá elég hely akkor legyen 2 medencés a mosogató és plusz csepegtető tálcás. Ha kicsi a hely akkor legyen 1 medencés.

Nem csak akkor kell ha épp elmosogatsz, akkor is ha lemosol valamit, pl. zöldséget, gyümölcsöt. Az egyikből könnyebb átrakni a másikba vizesen.

Nekem 2 medencés van és mindig kihasználom, pedig mosogatógépet használunk. A csepegtetőtálca része nem a legjobb, a víz nem folyik bele a mosogatóba, de ez a konyhabútor összeállítójának a hibája csak. Amúgy ez a legjobb, a 2+csepegtető tálcás verzió. Próbáltam már sok másfélét mielőtt ezt építettük.

okt. 22. 12:43
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Én csak egyedül élek, de kétmedencés mosogatóm van csepegtetővel és kihasználom, szóval határozottan kétmedencés. Ilyesmi:

[link]

okt. 22. 13:34
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
A 2 medencés a jobb főleg ha mélyek ezek is .
okt. 22. 13:52
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Kétmedencés kényelmesebb, de jóval nagyobb konyhapult kell hozzá.
okt. 22. 14:52
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Néha hiányzik, hogy nincs egy 3. 😅

El nem tudom képzelni, hogy csak egy legyen

okt. 22. 15:07
 9/10 anonim ***** válasza:
69%
És mire használjátok a másik medencét, én el nem tudom képzelni milyen felhasználási mód indokolhatja... max ha teletornyozod mosatlannal fixen több a hely :D
okt. 22. 16:57
 10/10 anonim ***** válasza:
84%

A lakásunkban 1,5 medencés volt + csepegtető, viszont hatalmas medencével. Imádtam. A fél medence az hivatalosan zöldség mosó volt vagy mi. Nekünk bőven elég volt arra, amire kellett.

Itt most két medencés, plusz csepegtető tálcás van. Itt is használjuk mindkettőt, de utálom. Rozsdamentes, nem túl mély, semmivel nem férek, sokkal hamarabb néz ki okádékul, vízscseppes, ráadásul sarok kialakítású, ami nagyon jó ötletnek tűnik, de rohadt kényelmetlen. Minden négyzetcentijét utálom és visszasírom a lakásunkban lévőt, szóval ha egyszer felújítunk, nálunk 1,5 lesz a nyerő megint és ennél mélyebb. De ez nagyon egyéni szerintem.

okt. 22. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!