Létezik mosogatószifon alacsony magassághoz?
Figyelt kérdés
Mutatom képen milyen problémát kell kijavítanom:
Nem a fal felé lejt, és a szorítógyűrűnél szivárog.
A mosogatómedence feneke és a falból kiálló 40-es cső teteje között durván 20 centiméter van csupán.
A lefolyók 70esek, és 45 millimétert elvesznek lefelé.
2021. nov. 4. 08:47
1/6 anonim válasza:
Bevallom őszintén, hogy a fehér elemet nem egészen értem, mi célt szolgál.
2/6 anonim válasza:
A fehér elemnél lehet bekötni mosógép, mosogatógép kifolyó csövét.
3/6 anonim válasza:
Elvileg a kád és zuhany szifonok elég laposak, sztem kisebb átfolyást tudhatnak.
Viszont ez a márkájú szifon( szürke) nálam mindig problémás volt. Kicseréltem egy normális, jobb anyagú fehérre, és semmi baj vele.
Az, hogy emelkedik Kicsit és nem lejt, attól még működik.
4/6 anonim válasza:
A könyök és a fal közötti részt cseréld ki flexibilis csőre. Vannak különböző hosszúságúak. Vagy az egészet flexi rendszerre: [link]
5/6 A kérdező kommentje:
Úgy vélem, hogy nem megfelelő lejtésnél ülepedés, lerakódás, és idővel dugulás alakul ki. Mellesleg így csöpög is használat után is, nem csak közben, a harmadik válaszolónak is ez lehetett a baja vele, ha tippelnem kéne.
2021. nov. 4. 20:26
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi négyes, bár nem óriási vágyam, de gondolkodtam már én is jollyflex-en, viszont a linken lévő konkrétan nem jó, mert a lefolyók 70-esek.
2021. nov. 4. 20:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!