Egy nagy medencés, vagy kétmedencés mosogató? Csepegtető?
Talán inkább kétmedencés lenne jó, akkor pl. az egyikben lehetne áztatni vagy piszkos tányért gyűjteni, nagyobb rendet lehetne tartani.
A férjemnek a nagy egymedencés tetszik, viszont ő szinte sose mosogat. A nagy edények, tepsik jobban beférnek. Mi még az előnye?
A csepegtető részen is gondolkodtam, annyiban lenne jó, hogy nem állna a víz a külön szárító alatt.
A kétmedencés, csepegtetős viszont a legnagyobb pultrészt elfoglaló, legdrágább.
Kétmedencés. Az egy kevés sokszor, a kétmedencésben is lehet edényeket csepegtetni. A csepegtető tálca csak 1 funkciós.
tepsit is simán és könnyen lehet mosogatni a normál medencében. nem is szeretném elfektetni; félig beledöntve tökéletes, és sikálás közbe forgatom, áztatom egyszerre.
Most egy kis körmedencés van mosogatógéppel. Kézzel mosogatáskor mellé is pakolok és olyankor összevissza folyik a víz.
Anyumnak kétmedencés van, úgy a kézzel mosogatás kényelmesebb, nem tudom ha egy nagy medence lenne az is hasonló lenne-e. A jelenlegibe a tepsi sarkát tudom csak bedugni és úgy mosom körbe.
A kettőn felül gondoltam a csepegtető tálcásat, hely van rá, most is állandóan kint levő szárítóm van amiben áll a víz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!