Egy pici fürdőszoba és egy pici konyha felújítása mennyi időt vesz igénybe?
A konyhában a teljes bútorzat szétverése, burkolat, sütő.
A fürdőszobában a csempe, mosdó, wc (esetleg kád) cseréje.
Gyakorlati oldalról, szerintetek kb meddig tart, amíg szerzek szakembert (Budapesten), elkezdik csinálni és befejezik?
Azt kérdeztem, hogy mennyi időt vesz igénybe, nem azt, hogy mennyibe kerül.
De azért köszi, végülis a költségeket is jó tudni.
Attól függ generált keresel, vagy te szervezed a szakikat egyenként. Ha te szervezed akkor leginkább attól függ mennyire tudod őket összeszervezni, hogy ne legyen olyan, hogy hetekig nem dolgozik senki a lakásban.
Mi 2021-ben csináltuk, május végén kezdtem el megkeresni a szakikat augusztus-szeptemberi munkára (már késő volt, generált nem is találtam), augusztus 1-jén kezdtük bontani, október közepén költöztünk be. (villanyvezeték csere, radiátor csere, fürdő-WC felújítás és teljes festés volt. Konyha nem, de időben az nem számított volna, nem az a sok idő, hogy a burkoló 2 vagy 3 napig dolgozik, hanem az, hogy 2 vagy 3 héttel jön később, mint ahogy megígérte)
Köszönöm a választ!
Ha valakinek még van tapasztalata erről, megírhatná :)
Én olyan csempét választottam, ami volt raktáron, így ez egy hét alatt megjött. Egyesével kerestem fel a szakikat,, nem volt generálos. Jött egy ember, aki szétszedte a konyhabútort, aztán jött a csempéző 2 nap múlva leverni a csempét, majd jöttek rá 4 napra a villanyosok, ők 1.5 hétig dolgoztak a pici lakáson. Aztán jött a festő 1 héttel azutaán, hogy elmentek a villanyosok. Itt aztért volt luk, mert a festő így ért rá.
Festő után kb 4 nappal jött a burkoló es felrakta az uj csempét. Rá pár napra a konyhabútor is visszakerült. Összesen kb 4 hét volt az egész, ebből a leghosszabb üresjárat 1 hét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!