Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Egy pici fürdőszoba és egy...

Egy pici fürdőszoba és egy pici konyha felújítása mennyi időt vesz igénybe?

Figyelt kérdés

A konyhában a teljes bútorzat szétverése, burkolat, sütő.

A fürdőszobában a csempe, mosdó, wc (esetleg kád) cseréje.

Gyakorlati oldalról, szerintetek kb meddig tart, amíg szerzek szakembert (Budapesten), elkezdik csinálni és befejezik?

okt. 12. 10:02
 1/8 anonim ***** válasza:
Anyag+munkadíj+parkolási dìj..+10-14 ezer ft.óradíj
okt. 12. 10:35
 2/8 A kérdező kommentje:

Azt kérdeztem, hogy mennyi időt vesz igénybe, nem azt, hogy mennyibe kerül.

De azért köszi, végülis a költségeket is jó tudni.

okt. 12. 10:41
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ generált keresel, vagy te szervezed a szakikat egyenként. Ha te szervezed akkor leginkább attól függ mennyire tudod őket összeszervezni, hogy ne legyen olyan, hogy hetekig nem dolgozik senki a lakásban.

Mi 2021-ben csináltuk, május végén kezdtem el megkeresni a szakikat augusztus-szeptemberi munkára (már késő volt, generált nem is találtam), augusztus 1-jén kezdtük bontani, október közepén költöztünk be. (villanyvezeték csere, radiátor csere, fürdő-WC felújítás és teljes festés volt. Konyha nem, de időben az nem számított volna, nem az a sok idő, hogy a burkoló 2 vagy 3 napig dolgozik, hanem az, hogy 2 vagy 3 héttel jön később, mint ahogy megígérte)

okt. 12. 21:10
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ!

Ha valakinek még van tapasztalata erről, megírhatná :)

okt. 15. 09:58
 5/8 anonim ***** válasza:
Konyhát cseréltettünk, maga a szerelés, beépítés, tehát a helyszíni munka burkolás 2 nap, asztalos beépítés 3 nap, előtte az anyag beszerzése 6 hét, plusz összeszerelés, kitalalálásától az elkészültig kb. 2 hónap volt.
okt. 15. 11:01
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk egy éve készül a második fürdő (2x3 m), mert mindenki csak ígéri, de nem jön, mert elcsúszott mással vagy nyaralt vagy beteg lett, aztán kitalálja, hogy a másik nem jól csinálta és bontsuk vissza... Csempére egy is kétszer egy hónapot vártunk, olyan jól beválasztottuk. Mondjuk van még bőven munka a házunkban, szóval ez is hozzátesz. A konyha olyan 2-3 hónap volt onnantól, hogy kijött az asztalos felmérni, odáig, hogy még párszor visszajött miután kész lett, mert plusz világítás és hasonló apróságok. De a helyszíni munka csak egy hét volt kb.
okt. 15. 11:15
 7/8 anonim ***** válasza:

Én olyan csempét választottam, ami volt raktáron, így ez egy hét alatt megjött. Egyesével kerestem fel a szakikat,, nem volt generálos. Jött egy ember, aki szétszedte a konyhabútort, aztán jött a csempéző 2 nap múlva leverni a csempét, majd jöttek rá 4 napra a villanyosok, ők 1.5 hétig dolgoztak a pici lakáson. Aztán jött a festő 1 héttel azutaán, hogy elmentek a villanyosok. Itt aztért volt luk, mert a festő így ért rá.

Festő után kb 4 nappal jött a burkoló es felrakta az uj csempét. Rá pár napra a konyhabútor is visszakerült. Összesen kb 4 hét volt az egész, ebből a leghosszabb üresjárat 1 hét.

okt. 17. 07:37
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
okt. 17. 09:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!