Hány évente szoktáfok felújítani a konyhát, fürdőszobát (új bútorok, csempézés)?
Amikor szakemberek csinálták évente mert csempék folyton lepotyogtak, járólapok meg billegtek.
Meguntam, megcsináltam aztán 6 éve fennvan pedig nem igazán értek hozzá csak követtem ami zsákokra volt írva.
2001-es építésű a ház, most nyáron lett munkalap és fogantyúk, fiókgombok cserélve másmilyenre. De csak azok. Meglepően sokat tudott dobni a megjelenésen, ráadásul utóbbi tényleg filléres kiadás.
Teljes felújításnak nem láttam értelmét. Csempét jól választottam minimalista stílusban, megy szinte mindenhez és tönkre se ment. A konyhabútor maga meg jó állapotban van.
Nem élek rosszul, de ha lenne felesleges egy millióm, akkor nem a konyha felújítására költeném, csak mert "meguntam" ahogy kinéz.
Ritkán.
Festeni szoktam a konyhát.
Szigorúan magamnak.
Amíg tönkre nem megy addig semmihez sem nyúlok mert nem keresek jól.
Festeni kb 5 évente szoktam.
Fürdőben még a kommunista fehér csempe van 70 es évekből.
Konyha csak azért lett újra csinálva mert pár éve csőtörés volt és falat kellett bontani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!