Hogyan kell bontani egy fürdőszobát?
Figyelt kérdés
Felújítjuk egy fürdőszobát, és legalább a bontási munkákat magunk csinálnánk meg.
Kb huszonéve használaton kívül van, de lehet több is. Van bent egy WC, egy öntöttvas kád, mosdókagyló. Régi, szocreál metlaki van a földön, vízvezetékek a falban, és falon kívül is futnak. Szennyvízcsövek lent, csempe a falon. Víz egy korábbi csőtörés miatt el van zárva. Villanyvezetékek a falban, kevés. Ez utóbbihoz inkább nem nyúlnék.
Mit milyen sorrendben kell csinálni, és milyen eszközökre lesz szükségünk?
Köszi mindenkinek.
okt. 7. 18:23
1/2 anonim válasza:
Véső, kalapács, nagykalapács. Flex a csövek levágásához, nekem ennyi kellett. Mondjuk én a padlót is feltörtem, ahhoz kellett bontókalapács.
2/2 anonim válasza:
AZ áramot ha lekapcsolod akkor ahhoz is nyúlhatsz és bonthatod.
A leírásból én mindent kibontanék, kivernék csak a csupasz fal maradna meg.
Az hogy mit mivel tudsz bontani az ott derül ki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!