Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Érdemes lehet ezt a lehetősége...

Érdemes lehet ezt a lehetőséget kihasználni?

Figyelt kérdés

INGYENES padlásfödém hőszigetelés nemrég futottam bele abbe a dologba,csak nekem már gyanús mikor az állam valamit ingyen ad mert volt már szerencsém a nagy ingyen adunk dologba belefutni ami mégsem ingyen volt.Szóval egy ismerősöm mondta ő már beregisztrált erre meg itt a városunkban többen is.Ismerősömnél már voltak felmérni a padlást mi,hogy legyen.Ettől függetlenül én kételkedem ebben az ingyen dologban vagy ne tegyem?

Ismerősöm azt mondta ezen az oldalon informálódhatok [link]

okt. 4. 15:11
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
75%

Maga a födém szigetelés rendkívül hasznos, mivel a hő harmada a födémen át szökik el (másik 1/3 a régi ablakokon és a maradék a homlokzaton)

Az ilyen pályázatok elég hamar kifutnak a nagy jelentkezés miatt, ne halogasd sokáig.

Az elektromos autó támogatás konkrétan egy délelőtt alatt kifutott, annyira sokan jelentkeztek rá.

okt. 4. 18:36
 2/17 A kérdező kommentje:
És ha másik pályázatban benne vagyok akkor is lehet ezt igénybe venni?
okt. 4. 19:40
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
melyik elektromos autó? Ez nem az a téma. Itt valaki nagyon nagy pénzt kapott, amiből szigetelnie kell. Ez a konstrukció. Jelentkezz rá és kiderül
okt. 5. 06:45
 4/17 A kérdező kommentje:

3/

Ismerősömnél voltak már felmérni,csak nekem fura,hogy az állam ingyen pénzt osztogat mert a múltkori ingyen pályázat sem ingyen volt.

okt. 5. 08:08
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel ne foglalkozz! Ki fog derülni, ha rákérdezel. Kijön az ember és elmondja szerintem a feltételeket. Őszintén szóval, ha egy szigetelést megkapsz 100 helyett 30-ért, akkor azt miért ne fogadnád el, ha van 30-ad?
okt. 5. 09:05
 6/17 anonim ***** válasza:
50%
Én nem mennék bele ilyenbe.
okt. 5. 12:15
 7/17 anonim ***** válasza:
Miért nem mennél bele?
okt. 5. 12:19
 8/17 anonim ***** válasza:
Mert lehet, hogy ez a kérdés egy burkolt hirdetés.
okt. 5. 12:54
 9/17 anonim ***** válasza:
Jaaaaa.... nem hiszem. Nem úgy tűnik
okt. 5. 12:55
 10/17 A kérdező kommentje:

8/

Azért mert az agyad ezt generálja.Semmi hirdetés nincsen benne csak elgondolkodtam,hogy meg merjem e lépni ezt a lehetőséget pláne azután,hogy az állammal én már faragtam rá az ingyen szóra.Kíváncsi voltam esetleg más is megmerte e lépni ezt a dolgot ha igen akkor mi a tapasztalatuk.

okt. 5. 13:05
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!