A Nívón kívül milyen cégek vannak amik jók?
Figyelt kérdés
Szeretnék bejárati ajtót cserélni. A régi lakásomban Nívó volt, nagyon szerettem, bár a pántok igénytelenül néztek ki, minőségileg jó volt.
Viszont iszonyatosan drága lett az elmúlt évek alatt. Nyilván mindennek felment az ára.
De van cég, aki hasonló minőséget csinál és nem 450-500ft egy ajtó, hanem “csak” 300 kb.?
Nem kínai, HiSec jellegű ajtókra gondolok. Most pont az van és borzalmas…
okt. 1. 09:25
2/4 anonim válasza:
Nincs. A jót meg kell fizetni. Van a gagyi kínai, amit pl. a barkácsáruházak is forgalmaznak és van a minőség, ami drága. Nekem is Nivo volt acéltokkal. Szuper, masszív biztonsági ajtó volt és nagyon drága. Azóta sajnos elköltöztünk.
3/4 anonim válasza:
Nekem semmi gond a Hisec jellegűekkel. Bár konkrètan nem biztonsági ajtó miatt rakattam be, hanem árához kèpest jó. Jó a hang ès hőszigetelèse. A cilinderbetètet kicserèltem egy jobbra. A tokot telibe kifújtam körbe purral. Teljesen jó.
4/4 A kérdező kommentje:
Én eladtam a saját magamnak lakásom, amiből nem sajnáltam a pénzt és Nívó Plus ajtóm volt. Most vettem egy "felújítottat", amit direkt eladásra szántak. Nyilván várható volt, hogy sok megúszás lesz a profit érdekében és HiSec ajtó van. Gyakorlatilag azt is hallom, ha két emelettel lejjebb fingik valaki a lépcsőházban. Borzalmas. Nyekereg, kattog nyitásnál, eleve érződik nyitásnál is, hogy nem 100 kiló az ajtó, hanem jó ha van 15-20. De főleg a hangszigetelés miatt zavar. Minden ajtó feltörhető, aki be akar jönni annak tökmindegy, hogy milyen gyártmány.
okt. 1. 21:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!