Mit tehetünk ha zavar a szomszéd ház színe?
Figyelt kérdés
A szomszéd nemrég átszinezte a házát rózsaszínre , a ház színe eléggé virít és zavaró már már a lakásban is lehet látni a rózsaszínt az ablakok elhelyezkedése miatt. Éppen ház eladás előtt állunk és félünk hogy a vevőket ez a rettentő szín elzavarja őket, vagy éppen megjegyzik és kevesebbet akarnak adni a házért! Mit lehet tenni ilyenkor? Milyen jogaink vannak?2020. júl. 31. 18:57
1/19 anonim válasza:
Ez ügyben semmilyen jogaitok nincsenek.Ilyet még nem is hallottam.
2/19 anonim válasza:
Szep is lenne ha barmi kozotok lenne.
Ezt nyugodtan le lehet nyelni.
3/19 anonim válasza:
Elvileg az önkormányzat a településrendezési tervben tehet megkötéseket az épületek színére, de ezt csak nagyon ritkán, történelmi városrészekben alkalmazzák.
4/19 anonim válasza:
"Milyen jogaink vannak?"
Jogod van belenyugodni választásába.
Mást nem is tehetsz - szerencsére.
Ugyanúgy nem szólhatsz ellene. mint azért, hogy ne répát, hanem karalábét termesszen kertjében.
5/19 anonim válasza:
"félünk hogy a vevőket ez a rettentő szín elzavarja" Pfff. tehát csak félsz tőle, de még negatív vevői visszajelzés nem volt ez ügyben?
6/19 anonim válasza:
Lol, ez komoly? Fordítsd meg a dolgot, te örülnél, ha a szomszéd beleszólhatna, hogy nálad milyen legyen a vakolat?
Na ebbe gondolj bele és rájössz, hogy ennek nem lenne értelme.
8/19 anonim válasza:
És én még azt hittem nekem vannak idióta szomszédaim...
9/19 anonim válasza:
Szólhatsz nekik, hogy bontsák le a qrva házukat, mert ez idegállapotba rakott titeket.
10/19 anonim válasza:
Egy ügyes jogvéd talán el tudja hitetni, hogy az a lakás súlyosan rombolja a városképet, de akkor az legalább 7 számjegyű összegbe fog kerülni neked és fel fogják lebbezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!