Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Kludi, Mofém, Jika, Grohe,...

Kludi, Mofém, Jika, Grohe, vagy Hashgrohe csaptelepet vegyek?Melyek a legjobb minőségűek ezek közül?

Figyelt kérdés
szept. 22. 08:56
 1/6 A nagy Levin ***** válasza:
100%
Kludi, Mofém és Grohe jó minőségű, a másik kettőt nem ismerem. Grohéban húsz év után kellett tömítést cserélni, addig semmi baja sem volt.
szept. 22. 09:11
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nehéz összehasonlítani, mert a vízminőségtől is függ, hogy mennyi szemét jön a vízzel a csövön. Mindenképpen érdemes vízszűrőt is betenni a vízóra után. Vettem Mofémes csapot, és arra csak így volt garancia.
szept. 22. 09:24
 3/6 anonim ***** válasza:

Anno amikor építkeztünk akkor a vizes cég vezetője azt mondta, hogy olasz vagy kínai csaptelepet nem hajlandó beépíteni. Vehetünk olyat, csak akkor azt tetessük be valaki mással.

A többinél annyit mondott, hogy mind jó, de nem kell a legdrágábbat megvenni feltétlen. Mi magyar termékeket próbáltunk venni mindenben, a Mofém csapokat kérdeztük tőle, azt mondta azok is olyan jó minőségűek amiket már vállalni tud, hogy beépít. Mofém csaptelepet, zuhanyzót vettünk mindenhová, nem bántuk meg. 5 mosdó csaptelep, 2 zuhanyzószett, 1 kádhoz való zuhany és csaptelep, és 1 konyhai csaptelep van a házban. Ezek közül a 15 év alatt csak a konyhait kellett cserélni. Az igaz, hogy a két zuhanyszett még csak 5 éves, de az egyik azért mert az a fürdőnk akkor épült meg, a másik meg azért, mert előtte 2 dizájn zuhany volt a helyén, mindenféle szórófejjel, csak sajnos nagyon gyorsan tönkre is mentek.

Amikor az új fürdőszoba készült akkor már nem is tettünk mást, mint megnéztük a Mofém termékeket és a sokféle változatból kiválasztottuk azt ami nekünk legjobban tetszett.

szept. 22. 09:54
 4/6 anonim ***** válasza:
83%
Kludi, Mofém, és Grohe nagyon jók, a másik kettőt nem ismerem.
szept. 22. 10:03
 5/6 anonim ***** válasza:
88%
Nálunk minden Mofém volt,(ma is az)kivéve a bidé csaptelepet... huszon öt évvel ezelőtt csak Kludit lehetett kapni aranyáron...nos eddig csak azt kellett kicserélni, természetesen Mofémre.
szept. 22. 10:04
 6/6 anonim ***** válasza:
82%
Nekem mofém van, igazából teljesen mindehy, amelyiknek jó az alkatrész ellátottsága... de még ez alapján is tökmindegy, mert nálam pl 2év alatt cserélni kellett a betétet vízkő miatt, akkor meg voltam szorulva anyagilag, kínai utángyártott betétet vettem, hogy olcsó, de ha 1évet kihúz, az is jó... na ez 8éve volt azóta se csöpög...
szept. 22. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!