Szerintetek befizessem?
Figyelt kérdés
Éppen egy panellakás felújításába vagyok amit kb. 3 hónapja vettem meg. A mai nap jött egy 7000 forintos gázszámla az MWM-től. Amit nem értek egyrészt az hogy tudtommal panelba a gáz csak a sütőhöz kell. Ez nem hogy nem volt használva de le is lett közve a gázcsap meg le van kapcsolva. Konkrétan 0 volt a fogyasztás ennek ellenére 7000 forint. A másik ami még jobban gyanakvásra ad okot az az hogy ez a számla egy olyan e-mail címre jött amit biztosan nem adtam meg az mwm-nek. Az oldal is ahol be kell fizetni kicsit furcsa. Ugyan ránézésre semmi gyanús nincs de ha pl. a kapcsolat vagy jogi tájékoztató menü pontokra kattintok nem csinál semmit. Szerintetek ez valami átverés?aug. 28. 17:21
11/16 anonim válasza:
Kamu. a domain vége .live és nem .hu. Azért nem használnak a csalük h.hu -t mert az lenyomozhatató. Gyakran csinálják még azt, hogy a domain pl .hu.info vagy hasonló. Így az ember csk a.hu -t látja de valójában az nem .hu csak egy aldomain.
Itt még a https se működik rendesen, szal eléggé ócska.
12/16 A kérdező kommentje:
Valószínüleg kamu. Nem küldték el a számlát pdf formában. Pedig az eredeti mwm elküldené.
aug. 28. 21:19
13/16 anonim válasza:
Nem valószínűleg kamu, hanem tuti kamu. Hidd el nekem.
14/16 A kérdező kommentje:
Ok.
aug. 28. 21:45
15/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
aug. 28. 21:45
16/16 anonim válasza:
Azért a .live domain névből egyből illett volna leesni, hogy kamu.
Egyébként panelben a gázhoz nincs mérőóra, hanem tűzhelyátalány van, amit 3 hónapos részletekben kell fizetni, de mondjuk az kevesebb, mint 7000.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!