Szerintetek befizessem?
Figyelt kérdés
Éppen egy panellakás felújításába vagyok amit kb. 3 hónapja vettem meg. A mai nap jött egy 7000 forintos gázszámla az MWM-től. Amit nem értek egyrészt az hogy tudtommal panelba a gáz csak a sütőhöz kell. Ez nem hogy nem volt használva de le is lett közve a gázcsap meg le van kapcsolva. Konkrétan 0 volt a fogyasztás ennek ellenére 7000 forint. A másik ami még jobban gyanakvásra ad okot az az hogy ez a számla egy olyan e-mail címre jött amit biztosan nem adtam meg az mwm-nek. Az oldal is ahol be kell fizetni kicsit furcsa. Ugyan ránézésre semmi gyanús nincs de ha pl. a kapcsolat vagy jogi tájékoztató menü pontokra kattintok nem csinál semmit. Szerintetek ez valami átverés?aug. 28. 17:21
1/16 anonim válasza:
Az MVM SOHA nem küld emailre számlát, de más szolgáltató sem.
Kicsit lehetnél felnőtt
2/16 anonim válasza:
#1: Dehogynem. Net, tv, telefonszámla nekem e-mailben jön és utalom.
3/16 A kérdező kommentje:
Létezik e-számla. Tulajdonképpen ugyanaz mint a sima csak az e-mail címre küldik. Ezt a szerződés kötésnél kell kiválasztani. Amelyik e-mailre jött azt nem adtam meg szóval kicsit furcsa.
aug. 28. 18:00
4/16 anonim válasza:
Írj egy e-mailt az ügyfélszolgálatnak vagy hívd fel.
5/16 anonim válasza:
Mindig emailben jön nekem az MVM számla.
Azt nézzed meg, hogy ha van benne bankkártyás fizetés link, az milyen linkre mutat, milyen weboldalra. Abból lehet gyanakodni, hogy csaló e.
A kereken 7000Ft utalhat csalásra, az is, hogy a mail címet nem adtad meg a szerződésnél.
6/16 anonim válasza:
írd be ide a linket amin fizetni kellene. Vágd le a végét, csak a weboldal részt kopizzad ki.
7/16 anonim válasza:
Lépj be az mvm app-al a rendszerbe és ott látod van e számlád.
8/16 anonim válasza:
Azèrt az oldal címről gyorsan el lehet dönteni, hogy valós vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!