Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » 100e Ft munkadíj nem volt...

100e Ft munkadíj nem volt kicsit drága 3 órányi melóért?

Figyelt kérdés
Néhány napja a vihar kicsit összekócolta a tetőcserepeket, és eltört 3 db 2 méteres léc. A sógoromat kértem meg, hogy csinálja meg, és ő egyedül 3 órát dolgozott vele, majd 100ezret kért.
aug. 20. 11:02
1 2 3
 21/24 mindentudó99 ***** válasza:
49%
Kérdező szép kis családba keveredtél te is. Két léc cseréje ha sógor csinálja az két pálinka és hat sör. Szép kis ember lehet a sógorod. Tulajdonképpen a saját testvérét is lehüzta anyagilag. Szóba se állnék vele többet
aug. 20. 16:21
 22/24 anonim ***** válasza:

Lehet 150000et fizetett, de én nem tudom megcsinálni, van aki ügyes van aki nem.

Közel 2 millió értékben hozott gépeket a munkához. 3 féle korongot használt 40-60000 ft darabja.

Flexel vágta ki a fugát a lapok közül mindezt úgy hogy semmi port nem hagyott maga után.

Ha meg is tudnám csinálni, kellene bérelnem gépeket, venni hozzá korongokat, bár 1 alkalomra elegendő az olcsó is biztosan, aztán elcseszek vele egy napot, és kizártnak tartom, hogy én pormentesen kivágom a fugát és felcsiszolom alatta a betont.

Majd végül fél nap takarítás.

10 mm vastag gres lapot nem egyszerű méretre vágni.

És akkor vegyek meg 25 kg csempe ragasztót amiből kell kb fél kg, béreljek még valami amivel összekeverem, a konyhai dagasztógép lehet megoldotta volna😅.

Szóval minden szükséges eszköz ideiglenes beszerzés szerintem min 60-80000 ft lett volna. És az sem biztos elsőre sikerül ...

aug. 20. 16:39
 23/24 anonim ***** válasza:

Lehet biztosító általi viharkár árban dolgozott.

Amúgy van biztosítás a házon, mert ezért fizetett volna.

aug. 21. 16:48
 24/24 Senior Séf ***** válasza:
48%
Még a rokonságot is megszakítanám, amint kiejti a száján.
szept. 10. 20:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!