Milyen fűtési és melegvíz előállítási rendszert építenél ki ezekkel a feltételekkel?
Kb. 100m2 ház
-vezetékes gázhálózat nincs a településen
-villamos hálózat: 10A, bővítés nem lehetséges a közcélú hálózat elavultsága miatt.
A légkábelt és az oszlopokat a szolgáltató fizette. Az oszlopoktól a földkábeles bekötések pedig saját költségre mentek. A földkábel teljes hosszát felszámolják +2-2 métert a felállásokra. Az ingyenes 15 méter csak első bekötésre vonatkozik!
Nálunk 1 oszlopot lespóróltak így nekem 65 méter kábelt kellett fizetnem.
A mérőhely szabványosítása szintén a te költséged.
A teljes költség nekem 3x25A ra A+H szekrénnyel 1270000 ft volt, H nélkül kb 150000el lett volna olcsóbb. A H óra végül nem került fel, csak elő van készítve.
11+
Az eon nem fog adni normális választ a kérdésedre... 4 levélben tettem fel ugyan azt a kérdést, majd 1-1,5 év alatt 4x5000 ft kötbért utaltak át nekem azért, mert nem adtak normális válaszokat.
#14 Igazad van, csak ott a másik oldala, hogy rettentően le vannak terhelve, mert nagyon sokan csináltattak mostanában napelemes rendszereket és így előre sok-sok hónapra van melója a szerelőiknek. Nekünk is ők csinálták a bővítést meg a napelemes rendszert is és egy nagyon rendes srác volt akivel intéztük az ügyeket. Előre szólt, hogy sajnos sokat kell majd várni - végül 5 hónap volt mire az első szerződött dolgot kijöttek csinálni - de aztán rendben elkészült sorban minden.
Persze nem ugyanaz arra várni, hogy a minimum feltétele meglegyen annak hogy ott élhess, mint nálunk, várni egy plusz bővítésre, csak könnyebb elfogadni ha érted, hogy tényleg nagyon sok a munkájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!