Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Mennyi ideig szárad meg a...

Mennyi ideig szárad meg a repedések gipsszel történő bejavítása?

Figyelt kérdés
Már második napja, hogy festés előtt bejavítottam a repedéseket Finish gipsszel. Eurogips Finish a márkája. A körülete szépen ki van feheredve, de a közepe még mindig nedves. Mennyi ideig fog kiszáradni? Mi lehet a gond. Régebben mikor javítottam, egy nap alatt simán kiszáradt.

aug. 9. 08:27
 1/4 anonim ***** válasza:
Már tényleg meg kellett volna száradnia régen, csiszolhatónak kellene lennie. Bocs, fogalmam sincs mi lehet a gond. Talán nagyon párás ott a levegő?
aug. 9. 08:29
 2/4 anonim ***** válasza:
Esetleg nedves a fal, akkor a gipsz kèpes összegyűjteni.
aug. 9. 08:35
 3/4 A kérdező kommentje:

Pára nincs. A fal nem nedves. Nem azt mondom, hogy nincs megkeményedve. Csiszolni is tudom. De nem száradt ki fehérre, mint kellene.

Ha fogom folytatni másik helyiségben, mivel próbálkozzak? Hagyományos gyors kötő gipsz megfelel ugyanerre a javításra? Mert ez amit most próbáltam finish glettelésre is használják.

A gyors kötő gipsz nem repedezik össze hamarabb?

aug. 9. 08:51
 4/4 anonim ***** válasza:
Pár óra alatt meg kellett volna száradnia.
aug. 10. 08:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!