Panel konyha áthelyezése?
Az ingatlan linkje a kommentben.
Megoldható lenne e az, hogy a konyhát a nagyszobába helyezzük át? Ha igen milyen költségekre, milyen felújítási munkálatokra lenne ehhez szükség? Távhős az épület így a tűzhely az villany. Ezzel a felújítással lenne 3 kisszoba és egy nagy konyha.
Panelban gyárilag mindennek meg van a helye. Nem tudsz semmit bevésni sehova. Fix.
"A ráköltendő pénzzel már vennél egy nagyobb lakást."
Ezzel maximálisan egyetértek.
kb 300000 ft a víz, és a szennyvíz átemelő kiépítése. A szomszédok nem veszik észre az átemelő szivattyút... Bele lehet kötni a mosogatógépet is.
Az elvezetése pedig előszabán keresztül valamelyik felső sarokban, akár vissza az eredeti kiállásokba, vagy amit praktikusabb (gazdaságossabb) megoldás. Látni kell ahhoz a dolgokat. Mehetnek a csövek cikk cakkba is nem befolyásol semmit, gipszkartonnal a végén el lehet takarni.
Az elektromos tűzhelynek ezekszerint ki van alakítva a helye a lakásosztóba, csak a kábelt kell oda vinni. + sok konektor a gépeknek.
Én nem nevezém nagy költségnek az átalakítítást.
Szennyvíz átemelő szivattyú egy panelba, ne nevettesd már ki magad.
Ki fog azt takarítani? Nagyon kellemes hétvégi programnak ígérkezik...
13-as!
Gyakorlatban alkalmazott, működő megoldás, több panelnan dolgoztam, ahol ilyet alkalmaztak.
12+
19 csőszerelőm van! Tudom mibe kerül, meg hogy lehet kivitelezni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!