Panel konyha áthelyezése?
Az ingatlan linkje a kommentben.
Megoldható lenne e az, hogy a konyhát a nagyszobába helyezzük át? Ha igen milyen költségekre, milyen felújítási munkálatokra lenne ehhez szükség? Távhős az épület így a tűzhely az villany. Ezzel a felújítással lenne 3 kisszoba és egy nagy konyha.
kepfeltoltes
.eu/view.php?filename=704IMG_6634.jpeg
Plusz a panelban nagyon hallatszik minden IS, nem biztos hogy a szomszédnak olyan jó lesz ha a nappaliban pihen te meg az edényekkel csörögsz. Ez hosszú távon csak feszkóhoz vezet mindkettőtöknek.
Esetleg mivel nem ugyanolyan helyiségek vannak egymás felett, egy csőrepedés, nyitva maradt csap az ő nappaliját áztatnà.
Meglehet csinálni, kérdés hogy érdemes e.
Szennyvíz, víz felkene hozzá verni a padlót, a falat vesni kéne, majdnem a fél házat rombolni kéne.
Nincs lehetetlen. Figyelj én a társasház földszintjere tetettem be padló fűtést. Mindenki hülyének nézett hogy nem fog sikerülni. Az ablakon át jött a cement, de sikerült és lett padlófűtesem🤣
Szóval semmi sem lehetetlen, csak pénz legyen hozzá.
Igen, lehet, sőt..csak pénz kérdése...
Én csináltam így konyhaàthelyezést...megemeltem a padlót, a csövek(h-m víz falon kívül), stb...mindenki boldog...
(Tégla ház)
Két lehetőség van.
Egyik, hogy megemeled a padlószintet és az emelt részben vezeted el a csöveket. Ilyenkor ajtócserére is szükség van. Másik lehetőség, átemelő szivattyú, állmennyezetben.
ez felejtős, a vizet még áviszed, de a csatornát nem tudod. panelban eleve jó magasan van a lefolyócsonk, padlóba amúgy sem süllyeszthetsz semmit, mert van összesen 10 centi VB födém.
Az ablakok előtt kéne körbevinni a csatornát, ott meg radiátorok és fűtéscsövek vannak.
A szennyvízátemelőt pedig felejtsd el, ha nem akarsz a szomszédokkal pereskedni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!