Hallottam ilyet, hogy új ház esetén nem érdemes színesre festeni a falakat, mert megreped és kifakul, ez igaz?
Téglaépítésű ház.
Engem pont ugyanannyira zavar, hogy a fehér vagy a színes fal reped majd meg. De erről a fakulásról is hallottam, miszerint "kiszívja a színt".
Ez csak ilyen legenda vagy igaz?
Első festést régebben meszelték és később,csiszolás után mehetett a diszperziós.
Lehet még száradnak a falak ez miatt.
Akkor reped, ha kispórolták az anyagot és/vagy nem döngölték le a padló alatt földet és a sódert, és/vagy az alap helyét nem úgy keszítették elő ahogy kellett volna.
Nemek 2 év alatt nem repedt meg sehol sem
Baromság. Ha rendesen meg van csinálva, akkor nem reped, és a szín se változik igazából. Azér festik amúgy sokszor fehérre, mert az olcsóbb. Legalábbis a kivitelezőnek aki csinálja, neked meg úgy számítják fel anyagárba mintha szines lenne.
Ennek eredménye a monoton szürke-fehér hangú, szintelen lakóövezet, amitől hányingerem van ha meglátok egy ilyet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!