Beltéri falon megjelenő penész ellen mi a teendő?
Figyelt kérdés
Felújtás alatt van a lakás. A szoba festés előtti állapotban volt, glett réteg rajta. Társas ház, pont a sarkon és pont abban a sarokban kezdett el terjedni.
Vettem penészölőt, lekezeltem. A glett réteg több helyen a vizes szivacs hatására levált.
1, Elegendő csak azokon a részeken újra glettelni, ahol a mosás miatt levált a glett?
2, Hogyan tudom megakadályozni, hogy többször ne tudjon kialakulni?
febr. 25. 12:29
1/7 anonim válasza:
Attól függ, honnét ered.
Talajvíz?
Csőtörés?
Beltéri levegőből?
Stb.
2/7 anonim válasza:
Az okot kéne feltárni hogy honnan jön a víz. Földszinten van a lakás? Ha igen, alá van pincézve?
4/7 A kérdező kommentje:
Felül volt a penész, a sarokban, oldalsó falak találkozásánál.
2. emeleti lakás, alulról nem kéne vizesednie az én lakásomnak
febr. 27. 10:20
6/7 A kérdező kommentje:
Van lakó, lehet, hogy neki van csőtörés a fürdőszobában?
febr. 29. 13:17
7/7 anonim válasza:
Bármi lehet, csőtörés is akár. Érdemes lenne megnézni a fal másik felét a mellette lévő térből szomszéd/ház külső oldala felől. Ha csőtörés van, akkor a vakolat erősen felpúposodik, egy idő után le is esik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!