Hová érdemes rakni a kőzetgyapotot?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Az gond ha én nem a gerendák közé rakom, hanem a felső padlórétegre? Természetesen először párazáró fólia, utánna a gyapot.febr. 12. 23:40
21/23 anonim válasza:
Nem!
Az is belső oldalnak számít.
Mindenképp párazárót kell tenni a meleg oldalra.
Ahogy már írtuk, ha bejut a pára akkor le fog csapódni és tönkreteszi a hőszigetelést meg mindent is. Simán tud "beázást" produkálni.
22/23 A kérdező kommentje:
Akkor a padló fölé rakok párazáró fóliát, és utánna rakhatom a 15cm kőzetgyapotot? Vagy én úgy gondoltam hogy 2x 8cm, a második réteget keresztbe tenném hogy az első réteg illesztéseit takarja. Lenne úgy értelme? Vagy csak simán elég a 15cm?
febr. 21. 15:06
23/23 anonim válasza:
Jobb a két réteg.ha hiba van benne akkor sem lesz vonalmenti a hőhíd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!