Mennyibe kerülhet régi vasradiátorokat lecserélni modernebb lemezesre?
Amennyibe az új radiátor kerül plusz szerelés.
Saccra mondjuk 100e az anyag és még 50-100 a szerelés. Függ attól, hogy mennyit kel szopni.
Mondjuk panelba necces a szerelés, max fűtés időszakon kívül egyszerűbb.
Én lecserélném és le is cseréltem. Nem kell halgatni a sok vas mániásra. Én kivittem és leadtam a telepen. Öröm volt megszabadulni tőle.
Jobb, ha tudjátok, panelban nem öntöttvas radiátorok vannak, csak sima tagos lemezradiátorok (formában nagyon hasonlít az ömtöttvasra).
És bár jóval tartósabbak, mint a most kaphato radiátorok, már bennük van 50-60 év korrózió.
Sok panelban meg alu (radal) radiátorok vannak, azt pl tilos is lemezre cserélni.
#6: Mondjuk azért azt a lamellás radalt válallhatóan lefesteni nem kis kihívás :D
Mondjuk takarítani is kemény.
De hőleadás szempontjából tényleg faja, meg még a 2 méteres-t is simán egykézzel lehet emelgetni, és víz sem sok van benne, könnyű leereszteni.
Szia, én a legalapabb radiátort néztem, így 280 + munkadíj ami 330.
(45 m2 panel)
1 ingyenes leeresztést rendelhet május 15-szept 15 között a közös képviselő.
Ezen kívül fizetős, ebben benne van a leengedés vagy keringés leállítás díja (ha fagyasztással megoldható) + szennyvíz díj + vízdíj a feltöltéshez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!