Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Festéküzletben lejárt festéket...

C Lili kérdése:

Festéküzletben lejárt festéket vettem, de csak otthon vettem észre, hogy rá van írva a dobozra a lejárata. Visszavittem, de nem vették vissza, arra hivatkozva, hogy a festékek nem tudnak lejárni, nem is értik, hogy miért írták rá.. Mire hivatkozzak?

Figyelt kérdés

Próbáltam megkeresni a törvényt, vagy jogszabályt, amire hivatkozhatok, hogy igenis fel kell tüntetni és addig használható csak fel, de nem találok sehol ilyen előírást. Találataim szerint csak az élelmiszereken kötelező feltüntetni, hogy meddig felhasználhatóak, meddig jók.

Tudtok segíteni, hogy mire hivatkozzak? Egy komplett ház kifestésére elegendő mennyiségű festék, különböző színekben, rengeteg pénzért vettem. :(

Köszönöm előre is válaszaitokat!

#szavatosság #falfesték #lejárati idő #festék lejárat #festék szavatossági idő
jan. 25. 14:12
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
0%

és ahgoy lenni szokott a kérdező nem válaszol a kérdéseinkre és eltűnt....

vaslezg rájött, hogy baromságot kérdezett :D

jan. 28. 10:49
 32/33 A kérdező kommentje:

Nem tűntem el! Köszönöm a válaszokat. Mint ahogy a 6.hozzászólásban írtam, a festék felkerül/felkerült a falra. A festék se nem volt büdös, se nem volt csomós, így fent van a falon.

Nem hiszem, hogy baromságot kérdeztem kedves 31.hozzászóló.... Végülis Te meg tudod válaszolni, hogy hol van az előírva, hogy a festékeken fel kell tűntetni a lejáratot?

Mint ahogy írtam, az üzlet arra hivatkozott, hogy nem kötelező - a kérdésem pedig erre vonatkozott, mert elkezdtem keresgélni jogszabály, rendelet, előírás után...

jan. 29. 12:37
 33/33 anonim ***** válasza:
Mikor jártak le? Mindegyik le van járva?
jan. 29. 14:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!