Ennyire nagy probléma esetén mit lehet tenni?
Én is utalnám azt a lakót, aki hónapokig fúr-farag.
Tartsátok be a házirendben meghatározott időpontokat, a fenyegetésekről legyen bizonyíték és tegyetek feljelentést.
Betartjuk, van is bizonyíték.
Csak ha összetörik az autónkat, meg agyonveretik a férjemet, azon a rendőrség már nem segít sokat.
Akkor adjátok el a lakást vagy ne tatarozzatok.
Szerinted a feljelentésen kívül milyen (legális) megoldás van?
Felújítás pedig ilyen,
hétfőtől-péntekig 8-17 óra között
illetve szombaton 8-12 között jogotok van hozzá
Én a lépcsőházban kiirtam az üzenőfalra,hogy felújitok
Azt is meddig fog tartani, szíves elnézését az esetleges zavaró hangok miatt,de ennyi.
Azt tenném a helyedben, mindig ha kilépek az ajtón a lépcsőházba bekapcsolnám a telefonomon a hangrögzitőt,vagy ha felújítás közben valaki vadul kopog akkor is.
Ha pedig valaki megfenyeget életellenesen a telefonom pedig felvette,akkor telitalálat
Mondjuk ha novembertől zajongsz folyamatosan nem csodálom hogy utálnak...
Nekünk ezért kellett anno elköltöznünk. A felettünk lévő lakást megvette egy fiatal srác, majd youtube tutorialok alapjàn elkezdte szétverni. Szakértelem 0, és hiába csak a kijelölt időben zajongott, azért nem vicces mikor hónapokig mozog a fal körülötted a véséstől.
Más is újított fel de érdekes mód max 2 hét alatt ki bírta vésni a vezetékeket meg leverni a csempét...
Szerintem nem a házirend a gond, hanem a spórolás miatti kókányolás.
Ha kijön egy szakértő brigád érdekes mód mindig hamar végeznek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!