Milyen színű legyen a fal?
Újítjuk a konyhát, és itt elakadtam kicsit.
Fehér lesz a konyhabútor vékony arany csíkokkal, világos szürke faerezetes laminált padló, fehér radiátor, fehér csempe (az előző marad fent). Nagyon világos minden. Először arra gondoltam, hogy a fehér falra színes képkereteket teszek, amibe színes konyhai képek kerülnek, de így is nagyon sterilnek tűnik, ezért jött az ötlet, hogy adjunk színt a falnak...de milyet?
A középső. Mályva azt hiszem, vagy annak árnyalata. Láttam már fehér konyhát fehér fallal, túl steril szerintem.
Sötétsárga?
Vagy ha merész színeket szeretnél akkor kék
#5.
Fehér a bútor körül minden más, így se tűnik túl fehérnek? A padló nem ilyen színű, mint a képen, hanem nagyon világos szürke. Vagy ilyen sokat számít az a vékony arany csík?
Minden tippnek örülök, bár valóban a végső döntés az enyém.
Köszönöm szépen!
Teljesen logikus, amit mondasz. Úgy gondolkodtam, hogy ha minden szinte fehér, túl ,,sterilnek" tűnik majd, de igazatok van, az arany csík valóban kiemeli...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!