Barna bútort mivel érdemes festeni, hogy szép fehér színű legyen? (Bovebben lent)
Szeretném kicsit átalakítani a szobám, és a barna színű bútorokból fehéret varázsolni :D
Nem igazán értek ezekhez a dolgokhoz, egyből áruházba sem akarok menni és ott kérdezgetni, gondoltam hátha itt találok egy a témában okos és vagy tapasztalt segítőkész valakit.
INNEN kezdődik a lényeg:D
Mint feljebb említettem, barna bútorokat szeretnék fehérre, na mármost nem tudom, hogy előtte lekellene csiszolnom és aztán valami fehér festékkel lekenni vagy csiszolás nélkül lehet e festeni? Vagy van esetleg valami egyszerűbb megoldás? Mondjuk ilyen fújós festék vagy nem tudom. Plusz ezekre kell aztán valami lakk? Szóval nem igazán értem, hogy működik ez az egész
Plusz, ha esetleg festék márkákat tudtok ajánlani azt is megköszönöm
Nagyon szépen köszönök elore minden segítséget!
Bútorfestő csoportok vannak FB-on, de ott inkább egymásnak mutogatják, mit csináltak. Ha találsz ott valakit a közeledben, inkább személyesen kérdezgessed, meg is mutatja.
Én is festettem több dolgot, milyen anyagról van szó, hogy van felületkezelve?
Csak akkor fogjál hozzá, ha nem számít ha ronda, csíkos, buborékos, foltos, megfolyós lesz a felülete.
Mivel semmi gyakorlatod nincsen, így -sajnos- ez borítékolható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!