Milyen színű legyen a szobám padlója?
Már nagyon régóta keresem a “tökéletes laminált” padlót, a szobámba. Még nem tudtam eldönteni a színét és mintáját.
Lehet, hogy hülyén hangzik, de a személyiségemhez legjobban (azaz a stílusomhoz) illő mintát szeretném megtalálni. Ha valaki szeretne / tudna segíteni nekem ebben, itt van pár infó rólam:
- természetimádó vagyok, szeretem a növényeket (úgyhogy sokat fogok tartani a szobámban)
- kicsi a szobám
- van egy macskám és egy “kék/ezüst” törpenyulam
- a falak valószínűleg fehérek lesznek
- sötétbarna az ajtóm (tudom, nem valami gyakori)
- a bútoraim sonoma tölgy és fehér színűek lesznek (meg talán még fehér tölgy)
- a szobámnak van egy nagy ablaka, ami az erdőre néz (ami közvetlen a lakásunk mellett van)
- lány vagyok, de nem szeretnék kifejezetten lányos szobát (de fiúsat se)
- csendes gyerek vagyok, igazából olyan “befelé forduló” típusú személy
- maximalista vagyok, főleg magammal szemben
- számomra fontosabb, hogy otthonosan érezzem magam a szobámban, mint hogy “luxusnak” nézzen ki
- a szobámban inkább kerülném ezeket a színeket: fekete, rózsaszín, szürke, bordó, piros
- tizenéves vagyok (konkrétan nem írom le a megítélés miatt)
Nem kell olyan komolyan venni ezt az egészet, csak szeretnék megtalálni egy olyan színt / mintát, ami jó lenne a szobámba! Ha segítene vki azzal, hogy ír konkrét padlóneveket (pl.: inuvik tölgy, grove tölgy,…), nagyon hálás lennék!
egyszerű a megoldás...fehér. A praktikerben leáraztak egy szállítmány fehér lam. parkettát... Olyan jó ára volt, hogy három szoba padlóra+falakra valót vettem.
A vendégek eleinte felsikítottak, hogy de jóóóó..azóta megszokták.
Szóval fehéret, vagy valami nagyon-nagyon világosat tégy.
most olvasom, hogy tizenéves vagy, és félsz a megítéléstől...
hát ne félj..tessék büszkének lenni..nem félni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!