Ha legkondival futok az szaritja a levegot?
Nem párátlanít. Olyankor az utcát párátlanítod igazából, mivel a kültéri egység hűt, ott csapódik le a pára. A beltéri hőcserélője meleg.
Ha kinézel ilyenkor, láthatod, hogy nem a kivezető csőből csöpög a víz, hanem a kültéri egy másik kis csövéből.
A csepptalca csöcsére van huzva egy cső igy csak azt látom h csöpög. De sajnos en is igy gondoltam h csak hutes esetén paratlanit bent.
Koszi tesó
Elméletileg igen, de a gyakorlatban jól záródó ablakok mellett annyira minimális a légcsere, hogy nem veszel észre lényegi változást a páratartalomban.
Télen a kültériből csepeg a víz, a pára ott csapódik le, a beltéri egységben nincs lecsapódás.
7 szerintem összekeveri azzal, hogy hűtéskor szárítja. Autónál amikor a szélvédő párás eső után, és bekapcsolom hűtésre, azonnal levisz mindent.
Fűtésnél szerintem ez nem igaz.
Kérdezőnek: levegőből nem is készítenek kondenzátort. 😉
Jaja. Eulzert kerdeztem. 2. Meg 7. Vagyok.
Kocsiban igy megy igen, hogy a parat ablakra fujt klimaval hozzuk le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!