Ha majdnem egy fél lakás felújítással bízok meg valakit, hogy kell ennek a menetét intézni?
Teljes fürdőszobafelújítás és 2 szoba lamináltpadlózás volna a munka.
Akit megbíznék vele azt úgy látom, hogy 2 éve dolgozik az ajánlások alapján amit interneten olvastam.
Hogy szokás fizetni? Előre kell odaadni az anyagköltség árát?
Kicsit félek attól, hogy párszázezer Ft-ot odaadjak valakinek úgy, hogy nem írunk róla papírt.
Először ragaszkodni kell hozzá, hogy hozza az anyagot számlával és akkor fizetem ki?
Nem csináltam ilyet még sajnos sosem, de egyszer el kell kezdeni
Nálunk úgy volt, hogy az anyag nagy részét mi vittük (csempe, ragacsok, fuga, szintező sz*rságok, lényeg, hogy elmondta, miből mennyi kell neki), ő csak azt hozta, amiből speckót használt és nekem necces lett volna beszerezni.
Én sem szívesen adnám oda csak úgy a pénzt...
Ha úgy nem megy, ahogy írtam, akkor az nem opció, hogy együtt veszitek meg? Azaz te kinézed a csempét, padlót, ő hozzácsapja az egyéb anyagot, te fizetsz, aztán viszitek is, ahogy akarjátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!