Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Adott egy erősen felújításra...

Adott egy erősen felújításra szoruló lakás, eladás előtt érdemes foglalkozni vele egy alap szinten, pl. festés, burkolás vagy jobb úgy hagyni ahogy van és a leendő tulajdonosra hagyni a teljes felújítást?

Figyelt kérdés
2023. okt. 24. 14:03
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
78%
Hagyd úgy. Engem baromira irritál, ha a felújjítandó házban összecsapott félkész felújjítasi munkák vannak. Főleg, ha én teljesen másképp szeretném megcsinálni...
2023. okt. 24. 14:20
 2/18 anonim ***** válasza:

Csak annyira, hogy ne fordulnon ki rögtön a vevő.

Ugyanis a költségeid nem fognak megtérülni, de könnyebben eladható.

2023. okt. 24. 14:40
 3/18 anonim ***** válasza:
61%
Elöször is, ha elkezded javítgatni, mindenkinek az az elsö gondolata, hoyg komolyabb hobákat akarsz álcázni, másodszor sok fölösleges kiadás, mert az árat nem tudod annyival megemelni, mint amit ráköltesz, harmadszor a vevönek eleve az az elsö dolga, hogy úgy renoválja, festi stb, ahogy neki tetszik, és elég bosszantó, ha az elözö akciót el kell tüntetni.
2023. okt. 24. 14:40
 4/18 A kérdező kommentje:
Én is ezen az állásponton vagyok, de a másik oldal szerint jobban nézne ki legalább kifestve, most üresen is érződik a több évtizednyi dohányzás, a falak, padlószőnyeg beszívta.
2023. okt. 24. 14:43
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
A dohányszag marad akkor is, ha lefested meg másik szönyeget raksz le.
2023. okt. 24. 15:13
 6/18 anonim ***** válasza:
57%
Én biztos hogy kipofoznám.
2023. okt. 24. 15:20
 7/18 Bogica0616 ***** válasza:
70%
Felesleges az újítás, csak vinné a pénzt. Gyanús lenne a vevők szemében.
2023. okt. 24. 15:25
 8/18 A kérdező kommentje:
5: akkor hogy lehet megszűntetni a dohányszagot?
2023. okt. 24. 15:26
 9/18 anonim ***** válasza:

Csak ki kell takarítani. De alaposan.

A dohányszagot csak tegláig/betonig bontással tudod eltüntetni.

Az nem fogja megérni.

2023. okt. 24. 15:35
 10/18 A kérdező kommentje:
9: ez nem hangzik jól, így akkor kb. eladhatatlan lesz :(, ki akar egy bűdős lakást, ha ilyen macerás és drága megszűntetni.
2023. okt. 24. 15:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!