Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Tisztasági festést meg lehet...

Tisztasági festést meg lehet szakember nélkül is csinálni?

Figyelt kérdés
Vettem egy lakást, ahol tisztasági festést kéne csinálni és gondoltam olcsóbb lenne, ha megvenném az anyagokat és magam állnék neki, esetleg megkérném pár haveromat, hogy segítsenek. Végülis voltam már önkénteskedni, ahol festettünk és nem tűnt annyira bonyolultnak. Gondoltam még megnézek előtte pár videót a neten hogyan kell.

2023. nov. 16. 19:43
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
A festés maga nem ördöngösség, ha csak át kell vonni 1-2 réteggel a régit. A lényeg, hogy mindent le kell takarni amit nem akarsz összefestékezni, a széleket szalaggal maszkolni. Ha a régi festéket el kell távolítani (mert már túl vastag, vagy sötét az alap), esetleg az egész falat glettelni kell az már macerásabb rutin nélkül. Ha csak a sima fehér falat akarod fehérrel vagy bármilyen színnel átvonni az nem nagy ügy. Ha esetleg vannak durván koszos részek, azokat érdemes még festés előtt egy vizes szivaccsal letörölni, majd megvárni a száradást és úgy festeni.
2023. nov. 22. 18:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!