Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Tisztasági festést meg lehet...

Tisztasági festést meg lehet szakember nélkül is csinálni?

Figyelt kérdés
Vettem egy lakást, ahol tisztasági festést kéne csinálni és gondoltam olcsóbb lenne, ha megvenném az anyagokat és magam állnék neki, esetleg megkérném pár haveromat, hogy segítsenek. Végülis voltam már önkénteskedni, ahol festettünk és nem tűnt annyira bonyolultnak. Gondoltam még megnézek előtte pár videót a neten hogyan kell.

2023. nov. 16. 19:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Meg lehet csinálni, nézz utána az egyes műveleteknek és azok sorrendjének, fog az menni.
2023. nov. 16. 20:04
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Persze, nem bonyolult.
2023. nov. 16. 20:10
 3/11 anonim ***** válasza:
92%
Persze. Mi még sosem hívtunk festőt, glettel kijavítottuk a fal hibáit, mély karc, leverés, előző kép lyuka, lecsiszoltuk a száraz glettet, majd jöhetett a festék. Nerm egy atomfizika felkenni a festéket pláne manapság, amikor már kapható ezer féle ecset meg szőrös henger.
2023. nov. 16. 20:12
 4/11 anonim ***** válasza:
90%
Sosem hívtunk festőt.100 ezreket lehet megtakarítani.
2023. nov. 16. 20:21
 5/11 anonim ***** válasza:
Simán meg tudod csinálni.
2023. nov. 17. 05:27
 6/11 anonim ***** válasza:
53%
Természetesen meg lehet csinálni, én is festettem már. Viszont csak akkor éri meg, ha nem számolod bele a saját idődet. Mondjuk ha a festő elkérne 250 ezret, te meg 3 hétvége alatt csinálnád meg, akkor megéri?
2023. nov. 17. 07:20
 7/11 anonim ***** válasza:
25%

Meglehet csak előtte kapard le a réginek a laza részeit.

Szomszédnak ne szólj, engem feljelentett rongálásért és birtokháborításért amikor megtudta, hogy festem azt a falat aminek a másik felén ő van.

2023. nov. 18. 00:02
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Persze hogy meg lehet semmi ördöngösség nincs benne.

Festékboltban segítenek miket vegyél.

2023. nov. 18. 09:26
 9/11 anonim ***** válasza:
62%

Kihívsz erre egy festőbrigádot, egy 60nm üres lakás tisztasági festéséért elkérnének olyan 300k munkadíjat, és 1.5 nap alatt nyugiban lenyomatnák.

Vegyél tesa-t vagy más maszkoló ragasztót, ragaszd le az ajtótokokat, szegélyeket, takarófóliát, hullámpapírt, vegyél nagyon jó minőségű festéket és teddy-t, ecsetet, egymagad megcsinálod 2 hétvége alatt kényelmesen, kitakarítva.

2023. nov. 19. 12:38
 10/11 anonim ***** válasza:
79%

Én mindent leragasztok maszkoló szalaggal, legalábbis ott ahol fallal találkozik és össze kenném festés közben.

Padlóra a közepes árú takaró fóliát rakom, a bútorokra meg a legolcsóbbat.

Le szoktam szedni a villamos szerelvények burkolatait, meg a lámpákat is.

Nekem már csak egyedi bútoraim vannak amik alapvetően be vannak építve. Ezeket nem szedem ki a helyükről.

Így a takarítás sem tart sokáig

2023. nov. 21. 10:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!