LED szalag profilokból csak egyféle szélességű van?
10mm széles LED szalaghoz akarok profilt venni.
Csak ilyen 12mm szélesek vannak, vagy csak én nem találok másfélét?
Vagy ez a fajta profil jó a 10mm széles LED szalagomhoz?:
Én ezt a profilt vettem LED szalaghoz:
Ha megnézed, a megnevezésben bent van, hogy 10mm szalaghoz, és a fotókon látszik hogy 12mm széles a nút.
Ez így működött is, szépen fel tudtam ragasztani a szalagot.
Több féle szélesség van, de a 10mm-es szalaghoz a 12mm-es profil passzol. Vannak dupla szélességű led szalagok is, ahhoz nyilván szélesebb profil szükséges!
Ez a profil, amit linkeltél kib... drága! Azt észrevetted, hogy ez fedél nélkül ennyi? A fedél még drágább hozzá, mint maga az aluprofil! Összesen 3383 Ft métere!!!
Anro-ról vásárolj, az lényegesen olcsóbb ebben! Ugyanez anronál 2090 Ft métere, búrával együtt! [link]
Fekete búrával is vásárolható: [link]
Utóbbi nyilvánvalóan többet visszafog a LED fényerejéből, mint az opálbúra, pláne az áttetsző búra, de hát annyi a megoldás, hogy erősebb fényű szalagot vásárolsz. Szalagok árában se nagyon lehet verni az anro-t! Ha attól tartasz, hogy nem jól lövöd be a fényerőt és esetleg zavaróan sok lesz a fény, akkor érdemes venni profilba építhető fényerőszabályzót is, így biztos nem lősz vele mellé. [link]
Előbbinél meg kell fúrjad a profil fedelét, utóbbinál nem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!