Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » LED szalag profilokból csak...

LED szalag profilokból csak egyféle szélességű van?

Figyelt kérdés

10mm széles LED szalaghoz akarok profilt venni.

Csak ilyen 12mm szélesek vannak, vagy csak én nem találok másfélét?

Vagy ez a fajta profil jó a 10mm széles LED szalagomhoz?:

[link]

2023. okt. 31. 22:19
 1/5 anonim ***** válasza:

Én ezt a profilt vettem LED szalaghoz:

[link]

Ha megnézed, a megnevezésben bent van, hogy 10mm szalaghoz, és a fotókon látszik hogy 12mm széles a nút.

Ez így működött is, szépen fel tudtam ragasztani a szalagot.

2023. nov. 1. 07:56
 2/5 anonim ***** válasza:

Több féle szélesség van, de a 10mm-es szalaghoz a 12mm-es profil passzol. Vannak dupla szélességű led szalagok is, ahhoz nyilván szélesebb profil szükséges!

Ez a profil, amit linkeltél kib... drága! Azt észrevetted, hogy ez fedél nélkül ennyi? A fedél még drágább hozzá, mint maga az aluprofil! Összesen 3383 Ft métere!!!

Anro-ról vásárolj, az lényegesen olcsóbb ebben! Ugyanez anronál 2090 Ft métere, búrával együtt! [link]

Fekete búrával is vásárolható: [link]

Utóbbi nyilvánvalóan többet visszafog a LED fényerejéből, mint az opálbúra, pláne az áttetsző búra, de hát annyi a megoldás, hogy erősebb fényű szalagot vásárolsz. Szalagok árában se nagyon lehet verni az anro-t! Ha attól tartasz, hogy nem jól lövöd be a fényerőt és esetleg zavaróan sok lesz a fény, akkor érdemes venni profilba építhető fényerőszabályzót is, így biztos nem lősz vele mellé. [link]

[link]

Előbbinél meg kell fúrjad a profil fedelét, utóbbinál nem!

2023. nov. 1. 08:15
 3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítő válaszokat. a linket leginkább csak példának írtam.
2023. nov. 1. 13:59
 4/5 anonim ***** válasza:
Sokféle van, szalagból és profilból is. A 12-es profilbe jó a 10-es szalag. Ha szélesebb nem gond, a lényeg, hogy beleférjen.
2023. nov. 1. 20:37
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm!
2023. nov. 1. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!