Hol találok citromsárga csempét?
A készülő konyhánkhoz szeretnék egy kis "napfényes" hangulatot adni sárga csempével, hasonlóan, mint az alábbi képeken.
Ehhez olyan - lehetőleg fényes - sárga csempét keresek, ami nem okker, nem narancsos, nem mustársárga, hanem citrom. Lehet halvány citromsárga is, de akkor se legyen pasztell.
Eddig csak metró csempét találtam, de pont azt az egyet nem szeretem, mert tényleg metróaluljáróra emlékeztet. Illetve a praktikerben van valami szintén hosszúkás, de nagyon húzós az ára, inkább négyzetméterenként 10 ezer alatt maradnék.
A webshopok nagy részében nem lehet szín szerint keresni, hanem a gyártók termékcsaládjait kéne végigbogarászni egyenként. Egy közeli üzletbe bementem, esküszöm, minden csempe bézs. :D
Valaki, aki szintén csempét válogat mostanában, nem találkozott egy szép sárgával? Vagy valami olyan gyártóval, aminél látott élénk színeket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!