Ki lehet cserélni egy lakásban csak a fúgát?
Figyelt kérdés
Lakásvásárlás előtt állok. Lassan következik az a stáció, amikor már a konkrét megnézendő lakások kiválasztása jön. Az érdekel, hogy ha van egy lakás, amiben tulajdonképpen jó a járólap, fürdőben a csempe, de mondjuk a fúga színe nekem nem tetszik, akkor technikailag lehet olyat, hogy majd csak a fúgát cserélem ki? Vállalnak ilyen munkát a szakik? Vagy esetleg nagy odafigyeléssel én magam is meg tudom csinálni?2023. szept. 30. 19:17
1/8 anonim válasza:
Elvileg jó szakember meg tudja csinálni, hogy a régi fúgát kivési, és útrafúgázza az egészet, házilag nem próbálkoznék, mert könnyen eltörhetsz pár csempét, pótolni meg eleve nehezebb, meg egyáltalán nem biztos, hogy tudsz hozzá ugyanolyat szerezni
2/8 anonim válasza:
Ezt egy burkoló sem fogja elvállani
lehetetlen ugy kiszednia fugát hogy a járólap még léletlen se mozduljon vagy repedjen meg,
qwa macerás meló
Egy burkoló kiröhögne ha ezt a munkát rá akarnád bizni:D
3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, akkor ezen nem agyalok tovább.
2023. szept. 30. 20:54
4/8 anonim válasza:
Nincs olyan, hogy "fúga", csak fuga van!
5/8 A kérdező kommentje:
Kedves #4-es! Igazad van. Köszönöm, hogy felhívtad rá a figyelmem, ezután figyelek majd.
2023. szept. 30. 23:24
6/8 anonim válasza:
Átfesteni lehet. Cserélni színte lehetetlen.
7/8 anonim válasza:
Lehet cserélni a fugát, csak nem éri meg. Létezik fuga kaparó, azzal szokták kiszedni a régi fugát. Magad kell, hogy megcsináld mivel sok óra és munkaigényes folyamat. Ha találnál rá embert, akkor a munkadíja lenne sok, mert elpepecsel vele napokig. Átfestést javaslom inkább.
8/8 anonim válasza:
Megkell próbálni átfesteni.
EZt lehet úgy mint magát a fugázást , leönteni és szépen elsimitani majd letörölni a felesleget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!