Két méteres nyílásnál mekkora rész kell az alátámasztásnak? Két méteren mennyit kell befalazni, hogy biztonságos legyen a közfal?
Esetleg tessék...ha nem érhető a kérdés.
Falkibontásról van szó.
Amúgy ne haragudjon de ha valaki ekkora paraszt inkább ne is írjon ide...
Mi az hogy "mivan"?
Ezt hol tanulta?
Ha nem volt érhető a kérdés, akkor öntől is úgy kérdeznek vissza mivan?
Mert ne haragudjon tőlem nem.
Hanem esetleg akkor legyenszíves érthetőbben leírni. De nem vagyunk egyformák.
Köszönöm a válaszát!
Tisztelettel....
Bocsánat nem vitatkozni szerettem volna, de azt gondolom normálisan is lehet kérdezni ha én tettem fel a kérdést érthetetlenül.
Köszönöm mégegyszer a korrekt válaszát! Igen olyan áthidaló kerül be amit küldött.
30 cm túlzás, 15-15 elég 2 méteren, de a kisméretű tégla kell, anélkül nem ér semmit.
Ha nem akarsz kisméretű téglával foglalkozni, akkor vegyél elemmagas áthidalót. Élére állítva önmagában teherviselő.
Nem lázadozni kéne, hanem normálisan, közérthetően kiírni egy nyomorult kérdést.
Segítek!
"A főfalba/válaszfalba új falnyílást szeretnénk nyitni. Az új nyílás 2 méter széles lesz. Az áthidalót milyen hosszan kell a fal fölé nyújtani, hogy megfelelően teherviselő legyen az alátámasztása?"
Igaz ez így 67 karakterrel hosszabb :'(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!