Családi házon szeretném cserélni a bejárati ajtót acél biztonsági ajtóra. Fontos, hogy jó hőszigetelésű legyen és biztonságos. Kiket ajánlotok?
Nívó biztonsági ajtó. Itt a legdrágább vagyis a jobb szélső, ami családi házakra is jó, ahol a szabadba nyílik ugye a bejárati ajtó.
Nekem a második van a lakásomon és nagyon szeretem.
+1 az elsőnek.
Masszív, méret pontos, nem állnak össze vissza a zsanérok, pontosan be lehet állítani, hosszú garancia.
A nivó formailag jó ajtókat csinál, aránylag jól építik be, de a szigetelés ócska.A kültéri zárt ajtó és félfa közé körbe befér egy papírlap könnyedén és a többszöri "javításuk" után közlik, hogy ők nem tudnak mit tenni, ez ilyen...hát mamáikat!
Aztán a kültéri ajtajaik...az még oké lehetne, de a pillangózárnál spórolnak a porvédővel, így befúj a szél..., azt vegyél külön, de hát több százezres ajtóba ez nem fér bele...vicc...
A keretből kispórolják a szigetelést körbe, ezért télen szakad a víz bent róla...soha többé ez a cég!
+az előre megbeszélt ár az nem fix és ezt beépítés után közlik...a csőd vigye el őket!
A PRS Plusz Vagyonvédelmi Kft-nél már jobbak az ajtók és keretek.
Ott már elégedett voltam-mások is.
Van bemutató termük, félbevágott keretek, ajtók, zárak, semmi átverés.
Kültéri ajtónak nem biztos, hogy a Nívót ajánlanám
Lépcsőházi bejárati ajtónak elsőosztályú, de a fémkeretes ajtó hőszigetelése nem igazán oldható meg normálisan
4
A prs megoldotta és igazán normálisan...lehet szakértelem kell csak, ami nívónál nincs.
6
A leírás szerint ők is szigetelik a tokot kültéri esetén, de ezt nem részletezik sehogyan...letapétázzák, azt jó az úgy?
A "nézze meg biztonsági ajtó szerkezetét" ikon után, nesze semmi...én utálom az ilyet...
Ezért a prs legalább körbevisz a bemutató termében:
8
Van vevő, akinek nem mindenki vállal munkát, mert egy fillért se lehet kinézni belőle...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!