Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Egy falusi, 90 nm-es családi...

Egy falusi, 90 nm-es családi ház kifestetésére, kb mennyi pénzt kell szánni, úgy, hogy a festéket én veszem meg?

Figyelt kérdés
2023. aug. 7. 13:03
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Erre igy nem lehet vàlaszolni. Melyik falu? Nem mindegy az orszàg melyik rèszèről beszèlünk. Kell e falat javítani? Ki festi? Szakember, vagy Józsi a szomszèd fia, a legolcsóbb ha te csinàlod
2023. aug. 7. 13:45
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
tavaly 290000-be állt meg az anyag költsége a glettelés festésnek, egy kb ugyanekkor házban. Én csináltam.
2023. aug. 7. 13:50
 3/7 anonim ***** válasza:
69%

Horror áron dolgoznak a festők, jobban jársz ha te csinálod meg, akkor csak a festék ára + henger(ek).

Nekünk 4 évvel ezelőtt 200ezres ajánlatot adott HAVER festő a 35 nm házra. Inkább megcsináltuk magunk, 2-3 nap alatt kész lett (nem teljes nap, csak munka utána csináltuk).

2023. aug. 7. 14:05
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

#3 Valóban sok a munkadíj, de pont azért vannak a festők, hogy ezt megcsinálják mások helyett.

Én sem adok rá ki pénzt, most csináljuk épp a saját házunk festését, előtte is magunk festettük ki. de van aki nem szeret ilyennel foglalkozni vagy egyszerűen túl messze van és nem akar emiatt ott napokat tölteni, annak jobb ha festő csinálja, még ha sokba is kerül.

2023. aug. 7. 14:32
 5/7 anonim ***** válasza:
46%

Hát, szerintem meg nem érdemes százezreket költeni egy olyan munkára ami 2-3 nap alatt (napi 1-2 óra munkával) különleges szaktudás nélkül elvégezhető könnyedén. Persze mindenki arra szórja a pénzét amire jólesik.

2023. aug. 7. 15:01
 6/7 anonim ***** válasza:
48%

Minosegbeli kulonbseg van a te munkad es a festo munkaja kozott.

Ha szep munkat akarsz akkor 2-3 nap alatt nem vegzel egyedul egy egesz csaladi hazzal.

Az hogy mennyi penzbe kerul az sokmindentol fugg. Kell a a festonek pakolaszni vagy mar uresek a helyisegek, milyen allapotuak a falak, mennyi repedes van, van e nagyobb javitani valo. Ha tele van futescsovekkel a haz akkor az kicsivel tovabb tart mintha a padla alatt futnanak. Kell e a futescsoveket festeni,stb.

m2 alapjan dolgoznak es nem a haz alapterulete szamit hanem a falfelulet.

2023. aug. 7. 23:33
 7/7 anonim ***** válasza:

"Minosegbeli kulonbseg van a te munkad es a festo munkaja kozott."

Ez mondjuk tény, az előző lakhelyemen profi festő dolgozott, úgyhogy le is pergett a festék pár év múlva. Amit mi csináltunk annak semmi baja évek után se.

"Ha szep munkat akarsz akkor 2-3 nap alatt nem vegzel egyedul egy egesz csaladi hazzal."

A hengerezés gyorsan megy, nyilván előtte volt pár hét előkészíteni, glettelni, csiszolni.

2023. aug. 8. 10:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!