Amennyiben klímát szeretnék beszereltetni, magát a készülélket is attól a szakembertől kell megvásárolni, aki a beépítést végzi?
Megveszed a klímát, lehetőleg olyat aminek van hivatalos márka képviselete.
Az adott márkának megkeresed a weboldalukon a szerelőket és elkezded őket hívogatni.
Ha a márkával szerződött szerelő üzemeli be, nagyon nem lehet mellé nyúlni. A kötelező karbantartásokhoz is ajánlott márka specifikus szerelőt hívni, ha az aki felrakta sosem érne oda.
Ebben az esetben nincs egymásra mutogatás! Ha a klíma elromlik úgy is a márka képviseleten keresztül zajlik a folyamat, garis javításnál. Ők meg kiküldenek valakit.
pl: [link]
Nyugodtan megveheted te, csak utána nehezebb szerelőt találni hozzá.
Érdemes megnézned neked is a kínálatot, akár ki is választhatod amit szeretnél, de közben próbálj meg szerelőt szerezni! Ha kiderül, hogy csak olyan szerelő tud most elvállalni klíma beszerelést aki maga szerei azt a márkát beszerezni amit ismer, a többieknek most nincs szabad idejük, akkor inkább vedd a szerelőn keresztül! Ha ráérsz később klímát berakatni vagy találsz olyan szerelőt akinek mindegy, akkor meg vedd meg te!
Vagyis két oldalról nézd meg a lehetőségeidet!
Nem kötelező tőle venni, de sokszor olcsóbbra jön ki, ha vele szereltetsz adott típust.
Én az elsőt magam vettem, a másodikat ők hozták, és olcsóbb volt egy 10-essel a vége, mert kesvezménnyel kapja. Harmadik ugyanígy.
De pl a 4. klímát tőlük akartam venni, viszont nem tudták beszerezni, raktáron nem volt.
Végül én vettem akciósan egy cégtől, és felrakták.
Ha normális a szerelő, nem probléma ha te veszed meg, de nem mindig érdemes.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!